П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Добрі справи

Даніїл Коряченко потребує нашої допомоги (ДОПОВНЕНО)

Даніїл Коряченко потребує нашої допомоги (ДОПОВНЕНО)
Унаслідок ДТП, що відбулася 20 листопада біля школи №10, 9-річний Даніїл Коряченко потрапив до реанімаційного відділення Світловодської Центральної районної лікарні. Наразі він лікується у травматологічному відділенні і до одужання ще далеко.
^ Реклама ^

Сьогодні ми отримали листа від Ірини Курбатової, яка пише:

"Здравствуйте, Татьяна! 20 ноября 2017 вы написали статью на Светловодском сайте об аварии, в которую попал девятилетний мальчик. Я пишу вам по просьбе бабушки Даниила (того самого мальчика), так как у нее нет доступа к компьютеру и интернету. После вашей статьи в комментариях некоторые писали о том, что могли бы помочь финансово. По словам бабушки (сама я документов не видела): Данилу сделали МРТ и снимки отвезли в Кропивницкий к нейрохирургу. Доктор сообщила, что у ребенка отек головного мозга, гематома 15 мл и контузия. Гематому постараются убрать медикаментозно, без операции. Семья Даниила совсем небогатая и финансы, которые им удалось найти, уже заканчиваются, а конца лечению пока не видно. Я также вам отсылаю номер карты бабушки, который она мне передала и ее номер телефона, для того, чтобы и вы, и люди, которые захотят уточнить достоверность информации, могли ей позвонить.


Ми поспілкувалися з бабусею Даніїла — Валентиною Савівною Василенко. Вона підтвердила все, що написала Ірина Курбатова. Додала, що мама Даніїла, її донька, перебуває у другому шлюбі, народила дитину, тож Даніїл мешкає з дідусем-пенсіонером і бабусею. Вона сама працює двірником у КП "Житлосервіс 2012". Статки відомо які… Тож буде дуже вдячна за будь-яку допомогу. Онука треба поставити на ноги.

Номер телефона Валентины Савівни: (096) 076 29 47.

Номер карти "Укрсіббанку": 5169 3048 1003 5958 (Василенко Валентина Савівна)


***
Сьогодні, 28 листопада до мене зателефонувала мама Даніїла Коряченка з вимогою зняти цей матеріал з сайту, бо у ньому багато недостовірної інформації. По-перше, син живе з нею, а не з дідом і бабою; по-друге, нічого мені її мама не розповідала (!); по-третє, її син нічого не потребує, у нього все є. Дивно, правда? Я не повірила жінці і попросила зайти до редакції завтра з документами. По телефону ж не видно, хто звертається з таким проханням і чи варто цій інформації вірити.

Хоча фраза "у Даніїла все є" викликає великий сумнів. Що є у 9-річної дитини, яка потрапила під автомашину, вдарилася головою об асфальт, потрапила до реанімації, лікується у травматології і кричить з усієї сили, коли медсестра наближається до нього, щоб зробити ін'єкцію?

***
Сьогодні, 29 листопада до редакції завітала бабуся Даніїла Коряченка — Валентина Савівна Василенко. Вона повідомила, що хлопчика з лікарні виписали, лікується він амбулаторно під наглядом мами. Мешкає разом з нею. Попереду 3 місяці реабілітації. Валентина Савівна дякує всім добрим людям, які відгукнулися і допомогли.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top