П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

До уваги абітурієнтв – 2018!

До уваги абітурієнтв – 2018!
Маєте бажання стати фахівцями цивільного захисту України і навчатися за рахунок державних коштів? Тоді ця інформація для вас!
^ Реклама ^

Державна служба України з надзвичайних ситуацій проводить відбір кандидатів на вступ у 2018 році до вищих навчальних закладів цивільного захисту на денну форму навчання за рахунок державного замовлення.

1. Національний університет цивільного захисту України (м.Харків)
2. Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України (м.Черкаси)
3. Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. (м.Львів)


На базі повної середньої загальної освіти для здобуття професії рятувальника за денною формою навчання приймає Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця) – здійснює підготовку терміном 2,5 роки за освітньо-кваліфікаційним рівнем ”молодший спеціаліст”.

Охочі вступити до вищих навчальних закладів, які готують фахівців цивільного захисту України за рахунок державних коштів, мають змогу вже зараз звертатись за допомогою та оформленням документів до 17 державної пожежно–рятувальної частини У ДСНС України у Кіровоградській області за адресою: м. Світловодськ, вул. Героїв Чорнобиля, 23 та за телефоном 2-06-85, 2-08-09, моб. 097-913-2144.

До уваги абітурієнтв – 2018!

17 державна пожежно-рятувальна частина У ДСНС України
у Кіровоградській області



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top