П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Про стан виробничого травматизму у І півріччі 2017 року

За перше півріччя 2017 року на підприємствах міста Світловодська та Світловодського району зареєстровано 3 (три) нещасних випадки, які пов’язані з виробництвом. Це стільки ж, як за цей же період минулого року.
^ Реклама ^

У цілому ж по відділенню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в Олександрійському районі з початку року зареєстровано 6 (шість) нещасних випадків проти 3 (трьох) у минулому році, в тому числі на підприємствах міста Олександрії – 3, Світловодська – 2, Світловодського району – 1.

Групових нещасних випадків та випадків зі смертельним наслідком в цьому році не реєструвалося.

Два нещасних випадки, 24 січня 2017 року на ТОВ "Плайтех" (м. Світловодськ) і 24 березня 2017 року на ТОВ "Електромеханічний завод "ЕТАЛ" (м. Олександрія) , мали тяжкі наслідки, потерпілі до теперішнього часу перебувають на лікарняному.

Основними причинами трьох нещасних випадків (50%) стали організаційні причини, а саме: неякісне проведення інструктажу, невиконання вимог інструкції з охорони праці , неякісне розроблення інструкцій з охорони праці; в двох випадках(33,3 %) технічні :незадовільний технічний стан засобів виробництва та незадовільний технічний стан виробничих об’єктів , будівель споруд; в одному випадку (16,7 %) – псіхофізологічна причина, особиста необережність потерпілого.

Усі нещасні випадки своєчасно розслідувані відповідними комісіями, вжиті заходи щодо усунення причин настання нещасних випадків та запобіганню настання виробничих травм в майбутньому, винні в порушеннях притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Сергій Якименко, заступник начальника – головний
страховий експерт з охорони праці відділення
ВД ФССНВ в Олександрійському районі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top