Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Афіша Світловодська

Де можна побувати, що побачити і почути у 63-й день народження міста Світловодська Афіша

Де можна побувати, що побачити і почути у 63-й день народження міста Світловодська
У першу неділю червня Світловодськ традиційно святкує свій день народження. Де можна побувати, що побачити і почути? До вашої уваги – план заходів. Визначайтеся!
^ Реклама ^

4 червня 2017 року
  • 11:00 – початок святкової програми до Дня міста. Масштабний, вражаючий красою та масовістю флешмоб за участю понад тисячі учасників з Кіровоградської, Полтавської, Черкаської областей, міст Кропивницького, Олександрії, Знам'янки, Світловодська (Центральна площа міста).
  • 11:30 – святкова хода під урочисті марші духового оркестру "Роксолана" вулицею Героїв України до парку імені Т.Г.Шевченка.
  • 12:00 – парк культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка: працюють атракціони та виїзна торгівля; конкурси для дітей та дорослих; виставка-продаж сувенірних виробів майстрів декоративно-ужиткового мистецтва;
  • "Світловодська палітра" – виставка робіт художників м.Світловодська та учнів дитячої художньої школи і дитячої школи мистецтв;
  • "Власівські візерунки" – концерт народних аматорських творчих колективів Власівського будинку культури.
  • Акція ЦМБС "Бібліотека під відкритим небом": демонстрація відеофільмів: "Місто нашої мрії", "Світловодськ туристичний"; ляльковий театр: вистава для дітей "Колобок на новий лад"; майстер класи "Рідне місто очима дітей", "Вчимося малювати тварин"; краєзнавча вікторина "І світу не впізнаєш, не знаючи свій край"; бібліокросворд "Склади карту Світловодська".
  • Міська дитяча бібліотека презентує: ігровий майданчик "Ігри-забавлянки" вікторина "Місто мрій і щастя, світла і добра"; конкурс "Розмалюй вишиванку"; конкурс малюнків на асфальті "Ми діти твої, Україно" (на переможців конкурсів чекають призи).
  • Міський краєзнавчий музей представляє: перегляд рідкісних світлин з фотоальбомів "Місто рідне моє – минуле і сьогодення"; "Світловодськ – туристичне місто" – унікальні місця відпочинку та дозвілля; краєзнавчі вікторини "Славен край своїми людьми".
  • 12:00"Музичний калейдоскоп" – концерт вихованців шкіл естетичного виховання – колективів і виконавців дитячої музичної школи та дитячої школи мистецтв – лауреатів та дипломантів обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів "Парад талантів", "Золотий зорепад", "Салют талантів" (танцювальний майданчик парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка).
  • 12:30 – урочистості та нагородження з нагоди Дня міста Світловодська. Відкриття VІІ регіонального фестивалю "Барви рідної землі" (Літній театр парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка).
  • 13:00 – конкурсна програма фестивалю "Барви рідної землі" у номінації "народний танець" (Літній театр парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка).
  • 13:00 – конкурсна програма фестивалю "Барви рідної землі" у номінації "сучасна хореографія" (танцювальний майданчик парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка).
  • 19:00 – святковий концерт, конкурс "Співоча родина" (Бульварний узвіз).

Де можна побувати, що побачити і почути у 63-й день народження міста Світловодська


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top