Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Світловодські баскетболісти – чемпіони Кременчука!

Світловодські баскетболісти – чемпіони Кременчука!

Завершився відкритий чемпіонат міста Кременчука з баскетболу серед юнаків 2006-2008 р.р. н. "ШМБЛ" (шкільна міні-баскетбольна ліга), який проводила федерація баскетболу м.Кременчука спільно з БК "Кремінь". 28 квітня у Кременчуці відбулося урочисте закриття чемпіонату і нагородження призерів.
^ Реклама ^

Нагадаємо, що чемпіонат розпочався 20 січня. Упродовж чотирьох місяців за звання переможця змагалися шість команд: чотири кременчуцькі та дві зі Світловодська (тренує директор МСК ім. А. Тузовського Володимир Лисак на базі цього закладу). За результатами змагань перше місце і титул чемпіона виборола команда "Світловодськ-1", друга світловодська команда здобула бронзу, а наш гравець Іван Власюк став кращим гравцем турніру.

"У нас ростуть здібні й талановиті діти. Ці дві команди були відібрані минулого року з учасників баскетбольного табору, який проводили американці. Не маючи такого досвіду, як у суперників, наші хлопці змогли вибороти перше місце, не програвши жодної гри, хоча й грали проти старших баскетболістів. Наша друга ще молодша команда програла тільки перші дві гри, а потім – срібним призерам – КДЮСШ -2 "Зірки" м. Кременчука. Під час нагородження було дуже приємно, що наші діти показали такі результати й стали чемпіонами Кременчука. Наступного сезону ми плануємо виступати на чемпіонаті України серед дітей 2006 року народження", – розповів Володимир Лисак.


Невдовзі світловодські баскетболісти будуть відшліфовувати свою майстерність на нових серйозних змаганнях.

З 19 по 21 травня у Світловодську відбудеться Всеукраїнський турнір з баскетболу при підтримці народного депутата України Олеся Довгого. Змагатимуться команди: Кременчука, Кропивницького, Маріуполя, Краматорська, БК "Черкаські мавпи", СДЮСШОР №2 м. Полтава, а також дві світловодські команди. Тож, шанувальникам баскетболу буде на що подивитись. Далі у планах виступити на фестивалі з міні-баскетболу, що триватиме з 31 травня по 7 червня у місті Залізний Порт Херсонської області.

"У нас великі плани, ми працюємо і розвиваємо дітей. Від себе особисто, батьків та юних спортсменів хочу подякувати генеральному директору ПП "Віктор і К" Віктору Королю, який підтримує розвиток саме дитячого та юнацького баскетболу у
Світловодську. Це дає свої результати: видно і нашу роботу, і його допомогу".


Світловодські баскетболісти – чемпіони Кременчука!
Світловодські баскетболісти – чемпіони Кременчука!
Світловодські баскетболісти – чемпіони Кременчука!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top