П’ятниця, 19 квітня 2024
Спорт

Наші волейболісти-найкращі! Новина з фото

Наші волейболісти-найкращі!
21 січня у місті Олександрія відбулися змагання з волейболу до Дня Cоборності України. Хоч змагання уже стали традиційними, проте нашу команду запросили вперше. Чотири команди з Олександрії, Олександрівки, Світловодська і з с. Головківки зібралися, щоб довести, хто найкращий.


Наша перша гра з командою с. Головківки видалася не з легких. Команди йшли очко в очко, але досвід таки був на нашому боці. Вирвавши перемогу у першій партії, наші волейболісти уже впевнено перемогли у другій, здобувши 3 очки. Друга гра з Олександрівкою теж не залишила сумнівів у серйозних намірах наших гравців. І знову перемога 2:0! Третя гра з місцевою командою для нас майже нічого не вирішувала, за кількістю набраних балів Світловодськ ніхто уже не міг наздогнати. Проте перемога у третій грі була справою честі. Гравці нашої команди у складі Євгена Чорного (капітан), Володимира Меркулова, Віталія Ковальчука, Олександра Вільготи, Олексія Фролова, Іллі Нелєпіна, Ольги Денчик та Віктора Дяченка так само впевнено перемогли і в третій грі з Олександрією - знову 2:0! Кубок за перемогу у турнірі, а також приз найкращому гравцеві турніру Іллі Нелєпіну приїхали до Світловодська.

Свято спорту відбулося, усі команди отримали величезне задоволення від красивої гри, цікавого волейболу, а наша команда ще й від перемоги.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top