Субота, 20 квітня 2024
ТОП-новини Події

Сергій Московський — генеральний директор СП ТОВ «Світловодськпобут» Новина з фото

Сергій Московський — генеральний директор СП ТОВ «Світловодськпобут»
З 9 листопада 2016 року новим генеральним директором СП ТОВ "Світловодськпобут" є 41-річний Сергій Володимирович Московський, уродженець м. Суми. Він має вищу освіту, закінчив Сумський аграрний університет за спеціальністю "Бухоблік і аудит". Останнім місцем роботи Сергія Московського була Державна фіскальна служба. Одружений, має сина 17 років.


З новопризначеним гендиректором ми познайомилися ще у понеділок, 7 листопада в адмінбудинку. Саме цього дня на ранковій нараді міський голова Валентин Козярчук оголосив:

"Протокол зборів засновників підписано, новим генеральним директором СП ТОВ "Світловодськпобут" буде Московський Сергій Володимирович із міста Суми."


Ми швидко знайшли нового генерального з метою взяти у нього коротке інтерв’ю. Але Сергій Московський попросив нас поки що нічого не писати про призначення, адже процедура внесення його даних, як керівника підприємства, до Держреєстру тільки розпочалася. Як всі паперові справи закінчаться – пообіцяв зателефонувати.

І ось сьогодні, 10 листопада, буквально три години тому він отримав витяг з Держреєстру, у якому записано, що керівником СП ТОВ "Світловодськпобут" є саме він – Сергій Володимирович Московський. Ми поспілкувалися телефоном, він коротко розповів про себе, повідомив, що сьогодні вранці, міський голова Валентин Козярчук представив його колективу підприємства. Наразі він намагається розібратися з ситуацією, що склалася:

"Накладено три арешти на рахунки і майно!"


Як розбереться, поговоримо детальніше про подальшу долю нашого теплогенеруючого монополіста і його відносини з міською громадою.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top