Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Дмитро Дмитришин: «Проблеми з теплом вирішуються!» Новина з фото

Дмитро Дмитришин: «Проблеми з теплом вирішуються!»
На коротке інтерв’ю для нашого видання у практично цілодобовому робочому дні генерального директора СП ТОВ "Світловодськпобут"Дмитра Дмитришина ледве знайшлося 15 хвилин і то телефоном. Ось короткі відповіді керівника на наші запитання.
^ Реклама ^

— Чи підписав НАК "Нафтогаз України" договір на постачання газу?

— Дозвіл на постачання газу для теплозабезпечення міста є, договори будуть підписані. Вчора відбулося засідання Кабміну з цього приводу.

— Коли світловодці відчують тепло у своїх квартирах?

— Ми запустили всі котельні. Провели гідравлічні випробовування. Але коли почали подавати теплоносій, сталися кілька поривів на теплотрасах. Причиною можуть бути гідроудари. Наразі ми ці пориви ліквідовуємо. Ремонтні бригади працюють цілодобово.

— Люди скаржаться на холоднечу в окремих будинках, де ніяких поривів немає…

— Погано спрацювали житлово-комунальні контори. Не зважаючи на телефонограми, відправлені нами ще в четвер минулого тижня, засувки в будинках не були відкриті. Так сталося у будинку №41 по вулиці Героїв України, наприклад. З цього приводу напишемо доповідну міському голові, нехай розбираються, хто винен.

— Ваш колектив був налаштований не розпочинати опалювальний сезон до повного розрахунку по зарплаті? Чому такий демарш відбувся без вашої присутності?

— Дійсно, у понеділок, 17 жовтня хтось ініціював збори, коли я був у Києві і попередньо повідомив про зустріч з трудовим колективом у вівторок. Зараз все гаразд. Ми порозумілися. У вівторок з нашими працівниками зустрівся міський голова Валентин Козярчук. Тож сьогодні підприємство працює у штатному режимі на одну мету — забезпечити теплом і населення, і школи, і дитсадки, і лікарні, і адмінбудівлі.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top