Субота, 20 квітня 2024
ТОП-новини Кримінал

Андрій Гулий розповів про хід слідства по справі Рибачука Новина з фото

Андрій Гулий розповів про хід слідства по справі Рибачука
У понеділок, 5 вересня, начальник міського відділу поліції Андрій Гулий розповів про подію, що сталася з Костянтином Рибачуком, та про хід слідства по цій справі.


Цитуємо дослівно:

"У вечірній час Рибачук разом із сім’єю виїжджав від магазину й зачепив автомобіль, який під'їхав ззаду. Коли Рибачук почав виходити з машини, водій автомобіля підійшов, зразу відкрив двері, і нічого не говорячи, наніс йому тілесні ушкодження. На даний час кримінальне провадження внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, проводиться досудове розслідування. Особа встановлена. Зараз Рибачук знаходиться у лікарні і подальші слідчі дії будуть проводитися після того, як його випишуть із лікарні і буде відомо, які у нього тілесні ушкодження. На даний час порушено справу за статтею 125 ККУ "Легкі тілесні ушкодження".

"Усе залежатиме від того, який час він буде знаходитися у лікарні. Переломів у нього немає, якщо є переломи, то це тілесні ушкодження середньої тяжкості, але якщо особа лікується більше 21-го дня в закладах охорони здоров’я, то це також будуть тілесні ушкодження середньої тяжкості. Якщо легкі тілесні ушкодження — законодавством передбачено громадські роботи, штрафи, а якщо середньої тяжкості, вже й умовний термін відбуття покарання".


Наша довідка
Стаття 125 Кримінального Кодексу України. Умисне легке тілесне ушкодження

  1. Умисне легке тілесне ушкодження — карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.
  2. Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності, — карається громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top