П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Кримінал

Струс мозку, гематоми, «заштопаний» лоб у двох місцях… Чи є цьому виправдання? Новина з фото

Струс мозку, гематоми, «заштопаний» лоб у двох місцях… Чи є цьому виправдання?
Рибачуку найбільш прикро від того, що за тим, як його б’є і "купає" у власній крові, спостерігав його 13-річний син.


Нагадаємо із вчорашньої своєї публікації: у неділю, 28 серпня, в районі крамниці "Маркетопт", що на розі вулиць Б.Хмельницького і В.Бойка, було жорстко побито екологічного держіспектора Костянтина Рибачука. Та так побито, що опинився він у лікарні. Кожного дня під крапельницями.

То, що ж сталося?.. Близько 21-ї години пан Костянтин, разом із дружиною і 13-річним сином, повертаючись з дачі, заїхав своєю "Славутою" до названого супермаркету. Скупившись і виїжджаючи з парковки, він озирнувся у різні боки і пересвідчившись, що перешкод немає, помалу здавав заднім ходом. Аж раптом — поштовх… У дзеркалі заднього виду він побачив КІА, з якої вискочив водій. І з лайкою, підкріпленою "с тєбя шесть тищ баксов", кинувся до Рибачука…

"Щойно я відкрив дверцята і вийшов із авта аби все по-мирному з’ясувати, як отримав страшенного удару в обличчя, потім — ще. В очах все попливло, а той суб’єкт продовжував наносити мені удари якимсь предметом у своїх руках. Далі провал… Прийшовши до тями був увесь мокрий від власної крові. Після чого моя дружина викликала "швидку", правоохоронців і мого товариша на ім’я Михайло".


Прикрити свої тили поквапилась і протилежна сторона. Кривдник пана Костянтина, який у тій КІА перебував у компанії двох жінок (одна з них, як з’ясувалося, його дружина) викликав свого приятеля, який примчав на таксі. Це для того, пояснив постраждалий, що жінки і водій були на добрячому підпитку. Тож, знадобився напарник для того, щоб стверджувати, що це саме він (тверезий) був за кермом.

"Вразило те, що поліція напрочуд м’яко поводилась з ними обома. А ДАІвці навіть на алкоголь нікого не тестували", — каже Рибачук.


Після чого "швидка" терміново доправила його до Травматології. Вже там він взнав прізвище того чоловіка і те, що він є тренером зі східних єдиноборств…

Начальник світловодської поліції Андрій Гулий підтвердив: перебувала за кермом КІА і била його одна і та ж особа. В цьому зв’язку порушено кримінальне провадження. Що чекає на порушника? Тут пан Андрій тяжкість покарання пов’язує із тяжкістю тілесних ушкоджень, ступінь яких має визначити судово-медична експертиза: якщо легкі — штраф, середні — можуть умовно засудити, а за тяжкі — і до семи років ув’язнення загрожує… Гадаємо, поліцейські світлини закривавленого Рибачука на тлі кривавих калюж безпосередньо на місці пригоди допоможуть експертам вірно визначити цю саму тяжкість.

Струс мозку, гематоми, «заштопаний» лоб у двох місцях… Чи є цьому виправдання?

Постраждалий припускає, що скоєний на нього замах пов’язаний із його професійною діяльністю…

Слідство не відкидає й цієї версії.

"Знаєте, від чого мені найбільше прикро?, — запитав Рибачук і сам же відповів. — Так це те, що за тим, як мене б’є і "купає" у власній крові ця особа спостерігала моя дитина. Того-то я хочу, щоб він відповів за це вповні. Бо, якщо він відбудеться легким переляком — завтра його жертвою може стати будь-хто — навіть ті, хто намагається його зараз "відмазати" від заслуженого покарання".


Час, коли сталася ця пригода, був, як сказано вище, вечірній. Та, все ж Костянтин Рибачук сподівається, інцидент могли бачити випадкові перехожі. Відтак він звертається до ймовірних свідків з проханням зателефонувати йому особисто (тел. 097-232-69-86) чи його дружині Олені (096-365-66-58). Або — до поліції (102).


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top