Вівторок, 23 квітня 2024
Освіта Наші вітання

В українських школах розпочався новий навчальний рік

В українських школах розпочався новий навчальний рік
1 вересня у школах Кіровоградської області, як і по всій Україні, пролунав Перший дзвоник, радісно і дзвінко сповіщаючи про початок нового, 2016-2017, навчального року.


Як і зазвичай, його початок супроводжувався святковими дійствами із вітальними словами та щирими побажаннями школярам і від батьків, і від викладачів, і від гостей святкових заходів, приурочених Дню знань.

Наше видання приєднується до всіх теплих слів, які пролунали цього дня на адресу учнів шкіл.

Ми щиро бажаємо всім вам, дорогі школярі, успіхів на цьому непростому, але вкрай цікавому і захоплюючому шляху до Країни Знань. Ми бажаємо вам зустріти на цьому шляху вірних друзів і щирих товаришів. Нехай шкільні роки на все життя закарбуються у вашій пам’яті найцікавішими і найприємнішими спогадами.

Поважайте своїх вчителів та наставників, навчайтеся у них мудрості та любові до рідної землі. Будьте гідними нащадками своїх героїчних пращурів та майбутньою гордістю країни!

Окремі слова вітання ми адресуємо педагогам – представникам однієї з найшановніших професій. Ми дякуємо вам за ту любов, яку ви даруєте нашим дітям і бажаємо вам терпіння та гордості за здобутки ваших вихованців.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top