П’ятниця, 19 квітня 2024
Блоги Сергій Тишко

То чи запрацює басейн на Миколая? Новина з фото

То чи запрацює басейн на Миколая?
Поки у нас формується виконавча влада, то спитати чи запрацює наш плавальний басейн, можна лише у мера, бо заступників ще немає. Але турбувати міського голову у цей складний для нього час не хочеться. Тож іду до спорткомплексу.


Ось що вдалося з’ясувати у його працівників. Перше і головне: тільки буде команда – басейн запрацює наступного дня! Друге: в ньому давно не було такої чистої води!

Але черга – за теплом. А от з ним, як я розумію, у нас проблеми. Тому повернуся до питання, яке уже не раз піднімала громадськість, в тому числі Громадська рада при міськвиконкомі.

Ми маємо СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, називається "Світловодськпобут". Все тут порівну, 50/50. Значить, нехай половину прибутків забирає собі "Світловодськпобут", а половина прибутку має йти до міського бюджету. А як мені відомо, за всі роки роботи СП до бюджету міста нічого не надходило, хоча скрутні часи були не завжди, і керівники дозволяли собі і дорогі авто, і навіть яхту!

Тепер щодо цін. З листопада нам, населенню, незважаючи на різке здешевлення світових цін на нафту та газ, платіжки на тепло зросли втричі. Наприклад, у вересні по нашому будинку з теплолічильником 1 м? тепла коштував 4,45 грн., а за листопад уже понад 11 грн. В будинках без лічильників тариф доходив аж за 18 грн./м?. По субсидії за тепло держава за мою квартиру віддала СП "Світловодськпобут" 500 грн. Помножити на 10 000 світловодських сімей, яким призначено субсидії – отримаємо 5 000 000 грн. Тільки від держави.

То в мене, дилетанта, є пропозиція до нашої міської влади, до депутатів. Зробіть так, щоб СП "Світловодськпобут" частину прибутку давало місту не грошима, а бартером. Тобто, взяло на себе витрати на підігрів води в басейні. Як вам така ідея? Прикро, що єдиний на всю Кіровоградську область плавальний басейн простоює…


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top