Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Свято

День студента в басейні Новина з фото

День студента в басейніДень своєї покровительки Святої Тетяни студентська молодь Світловодська відзначила весело і з азартом. Вже стало доброю традицією в цей день проводити спортивні змагання на воді.
Ось і цього року, в басейні міського спортивного комплексу ім. Тузовського зібралось близько 40 запальних юнаків аби позмагатись в спритності.
^ Реклама ^

В спортивних змаганнях взяли участь студенти Світловодського коледжу та СПТУ № 5, від кожного навчального закладу було представлено по три команди. На відкритті спортивного свята побували заступник міського голови Олександр Сич, депутат міської ради, головний спеціаліст з питань спорту Василь Мороз, директор КДЮСШ Ірина Мусієнко, директор спорткомплексу Володимир Лисак. Олександр Сич від імені міського голови привітав учасників спортивного свята та запевнив, що міська влада і надалі приділятиме належну увагу питанням оздоровлення молоді, а Василь Мороз, в свою чергу, запросив всіх відвідувати басейн, і в такий спосіб зміцнювати та загартовувати свій організм.

Після вітальних слів розпочалась головна програма, яка включала кілька конкурсів на швидкість, володіння технікою плавання, вміння вести м’яч головою тощо. Запам’ятався й конкурс капітанів: міряючись силами, юнаки мали побороти суперника та якомога довше втриматись на матраці. А крім яскравих вражень та позитивних емоцій, кожний учасник змагань отримав грамоту управління молоді та спорту, солодощі та безкоштовний разовий абонемент на відвідування басейну.

День студента в басейні
Конкурс капітанів

День студента в басейні
Ірина Мусієнко, Олександр Сич, Василь Мороз

Тетяна Шаповалова
Фото Ігоря Котлярова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top