Вівторок, 23 квітня 2024
Спорт

Новорічну акцію у басейні продовжено

Міський плавальний басейн м.СвітловодськаМіський плавальний басейн м.СвітловодськаЗ 2 січня в міському спортивному комплексі ім. Тузовського триває акція, за умовами якої усі бажаючі відпочити у міському плавальному басейні, можуть це зробити, фактично, за півціни — поплавати у басейні двічі за ціною одного відвідування.
Як було заплановано її організаторами, ця приваблива пропозиція мала діяти до 8 січня. Однак, враховуючи великий наплив людей, акцію було вирішено продовжити аж до 19 січня і таким чином продовжити свято мешканцям Світловодська.


За інформацією керівництва МСК, з моменту проведення акції кількість відвідувачів басейну збільшилась майже втричі і наразі становить 140 осіб на добу. Половина з них — це пенсіонери, інша половина — молодь міста та родини з дітьми. Безумовно, відвідування плавального басейну зробило для них ці святкові новорічні дні більш насиченими та цікавими.
"Бюджет минулого року був дуже напруженим, однак, ми знайшли можливість профінансувати роботу міського плавального басейну, адже розуміємо, що для мешканців нашого міста це ледве не єдина можливість гарно відпочити і з користю для здоров'я провести час," — говорить міський голова Юрій Котенко.
Він вдячний членам виконавчого комітету та депутатам міської ради за порозуміння та підтримку у цьому важливому питанні, а мешканці Світловодська, зі свого боку, вдячні міській владі.

Щодня адміністратори спорткомплексу чують подяки від світловодців за отримане задоволення від відвідування басейну. У цьому змогли переконатись і ми, особисто поспілкувавшись із світловодцями в фойє МСК.

Таміла Чорна:
"Мій онук Данило постійно і з великим задоволенням відвідує басейн. Я дуже вдоволена такій можливості, адже це дуже корисно для здоров'я. Ми живемо на Ревівці, але весь плавальний сезон будемо возити його до спортивного комплексу".

Наталія Малиновська:
"Ми дуже вдоволені роботою плавального басейну. Мій син Микола займається плаванням вже другий рік поспіль. Єдине побажання, аби басейн працював довше — з вересня і по червень. Це було б просто чудово!"

Вдоволені світловодці і проведенням новорічної акції. Бажаючих поплавати у басейні виявилося так багато, що відвідувачам доводиться навіть очікувати у фойє своєї черги, адже згідно існуючих норм більше восьми плавців на доріжку пускати не дозволяється.

А за дотриманням усіх необхідних санітарних норм у басейні дійсно стежать пильно — і температуру повітря у приміщенні басейну підтримують на рівні +22-23 °C, і температуру води контролюють — вона повинна бути не менше +27-28°C, і, звичайно, її якість. Варто зауважити, що вода в басейні очищується за допомогою гіпохлориту натрію, а це саме та речовина, яка використовується для дезінфекції питної води. Усі санітарні норми суворо контролюються працівниками Світловодської райСЕС, а за безпекою відпочиваючих у басейні ретельно слідкують спортивний інструктор та медичний працівник, аби в разі потреби надати необхідну допомогу. До речі, як і торік, медичний огляд для відвідування басейну можна пройти безпосередньо на місці, що, погодьтесь, дуже зручно.

І на останок інформація для тих, хто зібрався відвідати міський плавальний басейн. Він працює щодня, з 8:00 до 20:00. Ціна одного відвідування коштує: для дорослих — 25 грн., для пільгових категорій, в тому числі пенсіонерів — 20 грн., для дітей — 15 грн., а малеча віком до шести років взагалі може поплавати безкоштовно, звісно, у супроводі дорослих. Однак, вигідніше придбати абонемент. На десять відвідувань він коштує: для дорослих — 200 грн., для пільгових категорій, в тому числі пенсіонерів — 150 грн., для дітей — 100 грн. До речі, не забудьте взяти з собою плавальну шапочку, гумове взуття та засоби гігієни. І приємного вам відпочинку!

Олена ЄРУНОВА,
Ігор КОТЛЯРОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top