П’ятниця, 17 травня 2024

^ Реклама ^
Місцеві вибори 2015 Наші вітання

Привітання Валентина Козярчука з Днем Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва Новина з фото Новина з відео

Привітання Валентина Козярчука з Днем Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня в День Покрови Пресвятої Богородиці одночасно з Днем Українського козацтва. Напередодні цих важливих для України свят до світловодців звернувся кандидат на посаду Світловодського міського голови Валентин Козярчук.


"Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Історія українського козацтва – це одна з найвизначніших сторінок життя нашого народу. В найтяжчі часи іноземного поневолення козацтво було справжнім захисником рідної України, оборонцем віри, моралі та державницьких традицій нашої вітчизни. Впродовж століть могутнє козацьке братство здійснювало вплив на європейську історію. Саме з козацького роду вийшли відомі всьому світу діячі національного відродження та визвольного руху України. Й донині нащадки козаків розвивають найкращі традиції наших предків, що є для нас зразком доблесті і відданості Україні.

Від усього серця вітаю з цими знаменними святами всіх світловодців, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних попередників!"




Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top