П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Події

Попов Іван Гаврилович відзначив свій 85-річний ювілей! Новина з фото

Попов Іван Гаврилович відзначив свій 85-річний ювілей!
29 вересня почесний громадянин міста Світловодська, ветеран Кременчуцької ГЕС, Попов Іван Гаврилович відзначив свій 85-річний ювілей. Аби привітати іменинника з цією святковою подією до нього завітав міський голова Юрій Котенко та інші гості.


Від імені Світловодської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто Юрій Миколайович щиро привітав ювіляра, побажав міцного здоров’я, гарного настрою, оптимізму, миру та злагоди:

"… Хай життя дарує Вам довгі і щасливі роки, а радість та вдача супроводжують Вас щодня. Хай завжди Вас шанують люди за той видатний життєвий шлях, що ви пройшли, за ту непереможну волю до життя, за загартований характер, за сміливість вчинків, за вашу чисту совість, за сумлінну працю, за ваш життєвий досвід, який ви здобули у надважких умовах, виконуючи свій обов’язок перед Батьківщиною…"


Зачитавши вітальну листівку, міський голова вручив ювіляру квіти та подарунок, розпочалася душевна розмова.

Іван Гаврилович разом зі своєю дружиною Оксаною Порфирівною, яку він лагідно називає "бабуля", розповіли гостям про своє життя. Подружжя разом уже 62 роки, їм довелося побувати в багатьох країнах світу, усіх республіках колишнього Радянського союзу. Втім, більшу частину свого життя Іван Гаврилович присвятив роботі на Кременчуцькій ГЕС, його дружина працювала педагогом. Разом вони виховали двох синів та доньку, мають шестеро онуків та семеро правнуків, а незабаром очікують ще на одного. Їх велика родина, яка зараз налічує 22 особи – найбільша гордість Івана Гавриловича.

Попов Іван Гаврилович відзначив свій 85-річний ювілей!
Оксана Порфирівна та Іван Гаврилович


"Усе своє життя ми працювали й намагалися приносити користь людям", – наголосив Іван Гаврилович.


Ветеран подякував міському голові за увагу та турботу, за те, що влада не забуває про людей, які стояли у витоків будівництва міста Світловодська й творили його історію.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top