Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Політика

"Ми — діти твої Україно!" Новина з фото

"Ми — діти твої Україно!"
Саме під таким гаслом пройшов захід для дітей міста Світловодськ 23 серпня, в День Державного Прапору України, який організував міський осередок політичного "Об’єднання "САМОПОМІЧ"" біля міського палацу культури.
^ Реклама ^

В невеличкому сквері, де кожного дня можна зустріти прогулюючих мам з візочками, чито за ручку зі своїми дітьми, огранізатори і провели даний захід.

Доки всі бажаючи збиралися на майданчику для діток лунала весела, дитяча музика, яка вже підіймала настрій їм та їхнім батькам. Розпочалось свято з вітальних слів ведучої Юлії Юрлової, яка привітала в першу чергу всіх зі святом Державного Прапору України та з Днем Незалежності України. Продовжила привітальне слово дитяча пісня у виконанні учениці ЗШ №2 Тетяни Москаленко. І потім настав той момент, якого всі чекали — оголошення конкурсу малюнку на асфальті на тему: "Намалюй свою країну, намалюй свою родину". Всім дітям від організаторів було роздано кольорову крейду, якою вони творили свої шедеври, адже дитячий малюнок від усього серця по інакшому не назвеш. Під час роботи дітей лунали пісні дитинства, які придавали надхнення для творчості. Дехто малював державні символи, звичайно прапор України, дехто малював своє рідне місто, хтось намалював маленьку хатину, соняшник та річку, а хтось малював вишитий рушник. І з часом маленький сквер перетворювався на килим, вкритий різнокольоровими барвами, який захоплював подих всіх і давав розуміння того, що наші діти пишаються своєю Батьківщиною і ростуть справжніми, достойними громадянами нашої країни.

"Ми — діти твої Україно!"

Та на цьому свято не закінчилось. Продовжили дане дійство веселими конкурсами та іграми, за участь у яких кожен учасник отримував солодкий приз. Усмішки та хороший настрій не згасали на дитячих обличчях ні на мить і це надавало всім дорослим безмежного надхнення веселити дітей ще і ще. Після ігор ведуча Юлія влаштувала для дітей танцювальний флешмоб, від якого вони були в захваті. В кінці заходу експерти не змогли визначитися з переможцем конкурсу малюнка на асфальті, тому було вирішено вручити подарунки кожній дитині, яка завітала на свято.

Тож кінець свята порадував кожну дитину, кожного присутнього прохолодним, смачним морозивом та повітряними кульками. Веселі танці продовжувалися ще деякий час.

"Головною метою даного заходу звісно було приділити увагу нашим дітям, адже діти — це наше майбутнє, майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні. У них не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Усміхненні, задоволенні та щасливі обличчя дітей, це є головний результат нашої рботи." — мовив ОДА Олександр.


^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top