П’ятниця, 29 березня 2024
Кримінал

Світловодські правоохоронці викрили наркопритон

Світловодські правоохоронці викрили наркопритон
Організатором виявився раніше судимий місцевий мешканець, який власну квартиру перетворив на місце для вживання наркотичних засобів.


16 липня 2015 року до чергової частини Світловодського МВ надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що в одній з квартир багатоповерхового будинку йде специфічний запах дуже схожий на наркотичний.

В ході проведення перевірки було встановлено, що в вищезазначеній квартирі 32-річний чоловік незаконно зберігав та виготовляв наркотичні засоби, які в подальшому вживав разом з товаришами. Крім цього, господар неодноразово надавав приміщення товаришам для вживання наркотичних засобів. В ході огляду квартири працівниками міліції було вилучено подрібнену речовину, схожу на наркотичний засіб - канабіс, макову соломку, ангідрин, пігулки медичного препарату "Ефіна", що містять псевдоефедрин, психотропну речовину "Метамфетамін" та лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних засобів, - повідомив начальник Світловодського МВ Вячеслав Лавренюк.

Дії зловмисника кваліфіковані за ч.1 ст.317 (Організація та утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top