Вівторок, 16 квітня 2024
ТОП-новини Кримінал

Медичні шприци — на деревах парку. Поліція швидко реагує Новина з фото

Медичні шприци — на деревах парку. Поліція швидко реагує
Правоохоронці негайно відреагували на інформацію з кількома фотографіями, розміщену в групі "Світловодськ патріотичний" 19 березня 2016 року, щодо виявлених в парку ім. Т.Г. Шевченка, поблизу школи №4, значної кількості медичних шприців.


Цей факт було зареєстровано до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події №2224.

З метою перевірки даного факту, 21 березня керівництвом Світловодського відділу поліції прийнято рішення щодо відпрацювання інспекторами поліції Шевченківського мікрорайону щодо протидії незаконному обігу наркотичних речовин, у тому числі і перевірки осіб, які перебувають на обліку, як наркозалежні.

Медичні шприци — на деревах парку. Поліція швидко реагує

З метою убезпечення школярів від негативних наслідків, правоохоронцями одразу надіслано звернення до директора НВК №4 щодо заборони залучення школярів до прибирання території парку.

Також, 3 березня інспекторами поліції проведено лекцію для учнів та вчителів вказаного навчального закладу щодо правил поводження при виявленні підозрілих предметів та піднято наболілі питання щодо запобігання вживанню та розповсюдженню наркотичних засобів.

Медичні шприци — на деревах парку. Поліція швидко реагує

Медичні шприци — на деревах парку. Поліція швидко реагує

Хотілося б зазначити, що Світловодський відділ поліції постійно здійснює заходи щодо боротьби з наркоманією на території обслуговування. З початку року відділом поліції порушено 12 кримінальних проваджень, передбачених статтею 309 Кримінального кодексу України, шістьом громадянам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Світловодський відділ поліції дякує громаді міста за небайдужість у висвітленні цих та інших проблемних питань та надалі вживатиме належні заходи з метою протидії злочинності.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top