Вівторок, 16 квітня 2024
ТОП-новини Влада

Ділянка дороги на дамбі Кременчуцької ГЕС буде ремонтуватися Новина з фото

Ділянка дороги на дамбі Кременчуцької ГЕС буде ремонтуватися
Їздити по дамбі Кременчуцької ГЕС в напрямку селища Власівки — велике випробування для автомобілістів. Не одна дорожньо-транспортна пригода сталася тут через те, що численні ями вже неможливо об’їхати, бо немає жодного нормального клаптика дороги. Нагальна потреба у її ремонті виникла давно, але взялися до її вирішення предметно у липні цього року.


Міський голова Юрій Котенко 10 липня звернувся особисто до генерального директора ПАТ "Укргідроенерго" Ігоря Сироти, побувавши у головному офісі товариства у Вишгороді. Нагадав керівнику успішного підприємства про те, що по лівобережній земельній греблі філії "Кременчуцька ГЕС" ПАТ "Укргідроенерго" та по бетонним спорудам проходить ділянка автомобільної дороги, що з’єднує м. Світловодськ з лівим берегом річки Дніпро. Розповів і про те, що ділянка дороги покрита глибокими ямами, а при проїзді великогабаритного транспорту їх розміри збільшуються. Застеріг, що такий стан речей призведе до того, що самі інженерні споруди гідроелектростанції потраплять під загрозу руйнації. Повідомив, що ця проблема є надважливою і від імені міської ради та її виконавчого комітету попросив сприяння у проведенні капітального ремонту дороги.

Ділянка дороги на дамбі Кременчуцької ГЕС буде ремонтуватися

Ігор Григорович поставився до прохання з розумінням і пообіцяв виділити на ці потреби значні кошти. Невелику суму — 200,00 тис. грн. — депутати виділили з міського бюджету (за рахунок перерозподілу коштів) 15 липня на сесії міської ради.

Перший заступник міського голови Сергій Філоненко, який теж відвідав ПАТ"Укргідроенерго" з офіційним листом, розповівів нашому виданню, що мова йде про ремонт 160 метрів дороги, шириною 9 метрів, поблизу першого від міста залізничного переїзду. На капітальний ремонт цієї ділянки потрібно близько 880 тис. грн., у тому числі 12,00 тис. грн. на проектно-кошторисну документацію. Експертиза проекту, тендерні процедури при наявності грошей, дозволять розпочати роботи не раніше серпня поточного року.
Ділянка дороги на дамбі Кременчуцької ГЕС буде ремонтуватися
Ділянка дороги на дамбі Кременчуцької ГЕС буде ремонтуватися
Ділянка дороги на дамбі Кременчуцької ГЕС буде ремонтуватися



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top