Вівторок, 16 квітня 2024
ТОП-новини Економіка

Тендер на ремонт доріг відбувся: що планується зробити? Новина з фото

Тендер на ремонт доріг відбувся: що планується зробити?
9 квітня відбувся тендер на проведення ямкового ремонту міських доріг. За його результатами перемогу здобуло приватне підприємство "Ефект", яке запропонувало найменшу ціну на свої послуги — 165 тисяч 936 гривень.


Як розповів нам начальник Управління житлово-комунального господарства міськвиконкому Віктор Самоляк, на ці кошти має бути відремонтовано 661 кв. м дорожнього покриття. Звісно, йдеться лише про поточний ямковий ремонт.

Яку саме ділянку міських доріг відремонтувати, вирішували члени комісії щодо здійснення контролю за використанням коштів та якістю виконання робіт з ремонту міських доріг, створеної розпорядженням міського голови Юрія Котенка. Засідання комісії з цього питання відбулося 15 травня і участь у ньому взяли представники управління економіки, ресурсів та розвитку міста, ДАІ, депутатського корпусу.

УЖКГ представило на розгляд комісії акт обстеження міських автошляхів, відповідно до якого лише поточного ремонту потребує 4 тисячі 178 кв. м дорожнього покриття. Після обговорення було вирішено спрямувати кошти, виділені у цьому році з міського бюджету, на ремонт трьох аварійних ділянок: в районі перехрестя вулиць Леніна та Калініна (біля "Маркетопту"), Леніна та Єгорова (біля Автостанції), а також на відрізку автошляху від магазину "Апельсин" до початку паркової зони. Ці аварійні ділянки мають бути відремонтовані впродовж тижня.

Щодо інших міських автошляхів, то, за словами Віктора Самоляка, перспектив щодо їх ремонту наразі немає взагалі. Управлінням підготовлені та розіслані в усі відповідні інстанції проекти щодо капітального ремонту доріг, але фінансування ані з обласного, ані з державного бюджетів поки що не передбачається. Тож, Віктор Самоляк звертається до усіх небайдужих підприємців, можливих інвесторів з проханням допомогти у вирішенні питання ремонту міських доріг. Особливо його турбує стан дорожнього покриття дамби в районі повороту на базу відпочинку "Балу". Цей відрізок, за словами начальника управління житлово-комунального господарства, потребує негайного капітального ремонту.

У той же час начальник УЖКГ звернувся до мешканців міста із проханням не намагатися самостійно, без узгодженням з управлінням, закладати ями на дорозі, адже це може призвести до негативних наслідків. Так, кілька тижнів тому на вулиці Миру невідомими особами було закладено ями цеглою, і в результаті сьогодні на цьому відрізку автошляху склалася аварійна ситуація.

Тендер на ремонт доріг відбувся: що планується зробити?


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top