П’ятниця, 29 березня 2024
ТОП-новини Події

Дмитро Ткачонок: «На блокпостах більш-менш спокійно»

Дмитро Ткачонок: «На блокпостах більш-менш спокійно»
Люди вже звикли до перевірок автотранспорту на блокпостах, що розташовані на в’їзді в Світловодськ з боку Власівки. Раніше, - розповів нашому виданню начальник міськвідділу міліції Дмитро Ткачонок, - було кілька звернень щодо законності дій правоохоронців.


Зазвичай, наряд блокпосту перевіряє автомашини на наявність зброї, вибухівки, всього, що загрожує мирному життю мешканців міста. А минулої ночі, зупинивши ВАЗ 2104, за кермом якого перебував місцевий житель середнього віку (він вже потрапляв в поле зору міліції), правоохоронці виявили в багажнику авто купу металу. На блокпост виїхала оперативно-слідча група, яка ранком встановила, що метал викрадено з дач, поблизу Власівки. Таким чином, звичайна перевірка допомогла розкрити злочин.

Як і раніше, на внутрішньому блокпості у дві зміни несуть службу працівники міськвідділу внутрішніх справ, а на зовнішньому у три зміни — загін спецпризначення і патрульна служба обласного управління міліції. Вони ж забезпечують охорону третьої зміни на внутрішньому блокпості.

Певні умови для цілодобової служби створено, в "будках" є все необхідне, але потрібно побудувати навіс, щоб спасатися від негоди. Плащ-палатки бійцям видають, але вони погано рятують від дощу, який останніми днями йде безперервно.

Тож начальник світловодської міліції звертається по допомогу до небайдужих людей. Вкрай потрібно, щоб людям, які дбають про нашу безпеку, нести службу було комфортніше.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top