П’ятниця, 19 квітня 2024
Авто

Юрій Ковальов — новопризначений начальник Світловодського відділу ДАІ Новина з фото

Юрій Ковальов — новопризначений начальник Світловодського відділу ДАІ

З 17 жовтня 2014 року начальником відділу ДАІ з обслуговування м.Світловодська та Світловодського району при УМВС України в Кіровоградській області працює лейтенант міліції Юрій Миколайович Ковальов.


Колишній керівник відділу Андрій Чічик тепер працює в Онуфріївському районі. Причину переведення його на нижчу посаду ніхто не коментує. Поспілкуватися з новопризначеним керівником і поставити йому кілька запитань ми змогли сьогодні у відділі ДАІ.

— Юрію Миколайовичу! Вітаємо вас з призначенням. Розкажіть, будь ласка, про себе. Де працювали, вчилися?

— Працював у Світловодському ДАІ весь час. Недовго був інспектором відділу ДАІ у Кіровограді. Починав з рядового, потім став сержантом, згодом — офіцером. У мене три освіти: юридична — молодший спеціаліст, економічна — бакалавр, юридична — магістр. Цього року закінчив Кременчуцький політехнічний університет.

— Скільки людей тепер вам підпорядковані?

— У відділі, крім мене, 5 офіцерів — інспекторів ДАІ. Сержантського складу у нас немає. У кожного свої обов’язки тут, у відділі, і чергування на дорогах.

Юрій Ковальов — новопризначений начальник Світловодського відділу ДАІ

— Вчора, коли я вам телефонувала, ви були на чергуванні. Що діється на дорогах? Чи були якісь ДТП?

— Ні, ніяких надзвичайних дорожньо-транспортних пригод вчора не було. Навіть є тенденція до зменшення ДТП і це добре.

— Ми повідомили на форумі нашого сайту про зустріч з вами і наші читачі просили поставити вам кілька запитань. Перше. Нещодавно відремонтували вулицю Леніна, але не зробили розподільчу смугу. Як ви до цього ставитеся?

— Чекаємо. Начальник УЖКГ Віктор Самоляк обіцяє виконати ці роботи по закінченню ремонту всієї вулиці. Сподіваюсь, що це буде протягом кількох днів.

— Друге. "Дорогою" дорогою по вулиці Богдана Хмельницького їздять фури. Зрозуміло, що вантажівки дуже швидко пошкодять асфальтове покриття. Як ви боретеся з порушниками правил дорожнього руху?

— Знаки, які обмежують рух вантажного транспорту, є з обох боків вулиці. На жаль, ми не завжди встигаємо відслідковувати рух автомашин цією вулиці через невеличку кількість співробітників. Але адмінпротоколи складаємо, коли чергуємо і помічаємо порушників. Були би вдячні за допомогу мешканців міста.

— Нещодавно ми писали про надзвичайну пригоду на відрізку дороги від ГЕС до Власівського повороту. Вантажівка з "Бренді-колою" потрапила у велику яму і ящики з напоями розсипалися по асфальту. Ваш колега Юрій Ліненко тоді пояснив, що цей шматок дороги не має власника і тому претензії щодо ремонту висловити нікому. Сьогодні ви знаєте, хто повинен відремонтувати ділянку дороги, що становить велику небезпеку для водіїв?

ЗА ТЕМОЮ: "Бренди-кола" лилась рекой вчера на дамбе в Светловодске

— До цього часу ми не знаємо господаря дороги, хоча черговий припис міськвиконкому ми надали і запропонували УЖКГ встановити два дорожніх знака обмеження швидкості, щоб таким чином попереджувати водіїв про небезпеку.

Юрій Ковальов — новопризначений начальник Світловодського відділу ДАІ

— Дуже небезпечний відрізок дороги по вулиці Леніна в районі "Всесвіту". Дорога стала якісною і водії перевищують швидкість…

— Навіть, якщо автомашина рухається з дозволеною швидкістю 60 км на годину, це небезпечно через велике скупчення машин і перехожих. Ми запропонували УЖКГ встановити знаки обмеження швидкості на перехрестях вулиць Леніна-Суворова і Леніна-Єгорова.

— А що скажете про сумнозвісне перехрестя вулиць Бойка-Хмельницького? Автомашини паркують просто під знаком СТОП, з іншого боку — частково на місці паркування, а решта авто, як правило, стоїть просто на дорозі.

— Чекаємо на встановлення міською владою світлофора. Припис щодо паркувальних місць власнику "Маркетопту" ми надали.

ЗА ТЕМОЮ: В Светловодске установят "золотой" светофор

Юрій Ковальов — новопризначений начальник Світловодського відділу ДАІ

— Щоб ви хотіли сказати нашим читачам?

— Єдине прохання — допомагати нам підтримувати порядок на дорогах, не порушувати правила дорожнього руху самим, повідомляти нам, якщо ви стали свідком недотримання правил будь-яким учасником дорожнього руху. Адже за кожним ДТП стоїть чиєсь здоров’є, а іноді і життя.

— Дякуємо вам за розмову і бажаємо успіхів.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top