Субота, 27 липня 2024

^ Реклама ^
Авто

Долю перевізника за маршрутом №7 вирішить суд

Як ми раніше повідомляли, міська влада відхилила подання прокуратури (по заяві АТП-13507) про відміну рішення про надання права перевозити пасажирів на Власівку перевізником Макаровим. Все, начебто, стало на свої місця.
^ Реклама ^

Власівська селищна рада, пасажири, особливо інваліди, яких перевозить спеціальний автобус, задоволені високою якістю обслуговування. Але, виявляється, прокуратура так просто не здалася і звернулася до суду. Тож 6 березня за адміністративним позовом Світловодської міжрайпрокуратури (відповідач Світловодський міськвиконком) відбудеться засідання Кіровоградського окружного Адміністративного суду щодо відміни рішення виконкому, який перевізником на Власівку визнав Віктора Макарова.

Яким буде рішення суду — узнаємо найближчим часом. Але цікаво, переможе здоровий глузд, чи формальна сторона справи. Адже існуюче положення щодо визначення перевізника за конкурсом проводиться по так званій "бальній системі". І набрати більше балів завжди більше шансів у великого підприємства. Іншими словами, "хто більший, той нижчого гне". То навіщо ті конкурсні комісії, якщо вони нічого не варті?
  • Нравится
  • 9

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top