Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Наші вітання

Добрадівці: "Усім нашим стоголосим зібранням вітаємо дорогу ювілярку!" Новина з фото

Добрадівці: "Усім нашим стоголосим зібранням вітаємо дорогу ювілярку!"
Сьогодні, 12 червня, свій золотий ювілей зустрічає засновниця та беззмінна керівниця центру активної соціально-психологічної реабілітації "Добрада", знана у Світловодську людина — Олена Володимирівна Шаньгіна.
^ Реклама ^

“Добрада” об'єднує людей з особливими потребами, тож ця робота, якій Олена Володимирівна присвятила без перебільшення все своє життя, потребує особливих зусиль і вмінь. Завдяки її завзятості і наполегливості організація зростала, мужніла, напрацьовувала досвід. “Добрада” отримала гарно впорядковане приміщення, де можна проводити тематичні зустрічі, спортивні змагання тощо.

МАТЕРІАЛ ЗА ТЕМОЮ: 15 жовтня урочисто відкрили Центр "Добрада"

За кращих часів влаштовувалися екскурсійні поїздки, творчі конкурси та фестивалі. Зараз, на жаль, це неможливо.

Олена має талант у багатьох сферах життя. Її писанками милувалися люди навіть у США, а чудовий спів лунав зі сцени київського Палацу культури “Україна”! А ще в її доробку дуже гарні в’язані речі, розмальовки, сувеніри.

Незважаючи на неабиякі проблеми з власним здоров'ям, вона постійно у вирі подій. Ідеї, думки. Як урізноманітнити життя “добрадівців”, який би захід ще провести… Саме таких, як наша Олена називають “непомітними героями”, тому що кожен прожитий день потребує незламності, мужності та непереборної віри у життя!

МАТЕРІАЛ ЗА ТЕМОЮ: Ми кажемо "Добрада", маємо на увазі — Олена Шаньгіна

Добрадівці: "Усім нашим стоголосим зібранням вітаємо дорогу ювілярку!"


Тож ми усім нашим стоголосим зібранням вітаємо дорогу ювілярку! Бажаємо міцного здоров’я, терпіння і витримки, незгасимого натхнення на майбутні справи та звершення, тепла й розуміння від рідних і близьких!

Будь і надалі взірцем для нас! Ти нам дуже потрібна!

З любов’ю,
"Добрада" і всі, всі, всі...



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top