Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Шашковий турнір серед добрадівців Новина з фото

Шашковий турнір серед добрадівців
Затишне кафе "Тясіцу" у Світловодську 30 листопада вже вдруге приймало учасників шашкового турніру.
^ Реклама ^

У теплій атмосфері (що зараз дуже актуально для змерзлих містян) близько 20 учасників центру активної соціально-психологічної реабілітації інвалідів "Добрада" (голова Олена Шаньгіна) визначали найсильніших, у чому традиційно допомагав добре відомий в місті тренер з шашок та шахів Вілорій Ушаков.

Великих сюрпризів не сталося, лідери підтвердили свій рівень майстерності. Так, призерами серед жінок з першого по третє місце стали Анна Хмуріна, Алеся Євтушенко, Алла Сингалевич. Серед чоловіків Сергій Михайленко не дав шансів нікому посунути його з чемпіонського місця, найближчий результат показав Іван Якименко, який посів друге місце, третім призером став дебютант змагань — Антон Луговський. В окремій категорії гравців-волонтерів перемогла Тетяна Літвінова.

Усі переможці отримали грамоти управління молоді та спорту міської ради та призи від спонсорів турніру. Приємним продовженням шашкового турніру стало частування чаєм зі смачними тістечками від гостинної власниці закладу Олени Васечко.

Перелік подарунків на цьому не скінчився, життя вкотре доводить, що в нашому місті мешкають чудові, небайдужі люди. На заклик в інтернеті підвезти на турнір учасницю, яка користується візком, відгукнулися троє добродіїв. У результаті завдяки добровільному помічникові Михайлу Баженову проблема була вирішена. Хай доля щедро віддячує за всі добрі справи!
Шашковий турнір серед добрадівців
Шашковий турнір серед добрадівців
Шашковий турнір серед добрадівців


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top