П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Події

День Іванівки відбувся онлайн Новина з фото

День Іванівки відбувся онлайн
День Іванівки Великоандрусівської сільської ради Олександрійського району останнім часом святкували одночасно з Днем Незалежності України. Для маленького села, в якому живе близько трьохсот жителів, це було одним з улюблених свят. Цього року через повномасштабне вторгнення Росії в Україну не святкували, не збиралися разом, але отримали вітання через соцмережі.
^ Реклама ^

Про пам’ятну дату — день народження села — згадали у соцмережах, де відеопривітання односельцям підготувала директорка Іванівського сільського Будинку культури Ольга Білик. А також поздоровила тих, у чиєму житті відбулися пам’ятні події: наймолодшу жительку села — Маргариту Пожову, яка народилася цього року; найстаршу жительку — Любов Григорівну Хавренко, яка незабаром відзначить 95 років; молоді подружні пари, які утворилися цьогоріч: Вероніку і Євгенія Коваленків, Ольгу і Максима Хижняків. А також пари, у яких поважні ювілеї спільного подружнього життя: Ірину й Миколу Бердників — 25 років, Вікторію й Миколу Леженків — 30, Наталію і Фелікса Кімів — 30, Надію і Володимира Красноштанів — 40, Зою і Миколу Жайворонків та Любов і Михайла Теріців — 45 років. Відзначили і подружжя, котрі живуть разом понад 50 років: Любов і Станіслава Мельників — 51 рік, Любов і Олексія Осадчих — 52, Лідію і Всеволода Гужеленків — 54, Раїсу й Івана Мирних — 56, Валентину й Івана Середів — 58 років.

Іванівці чекають на перемогу, коли знову можна буде збиратися у дружному колі односельців, а поки щиро моляться за воїнів, дякують хліборобам і всім, хто своєю працею наближає перемогу України.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top