П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Добрі справи

Автомобіль для 46-ої бригади доставлено! Новина з фото

Автомобіль для 46-ої бригади доставлено!
Автомобіль Chevrolet Impala, кошти на придбання якого зібрали працівники культури міста, особисто доставив до підрозділу окремої саперної роти 46-ої бригади Збройних сил України волонтер Юрій Сичов.
^ Реклама ^

Юрій повідомляє, що автомобіль було передано нашому земляку В’ячеславу Беляніну та його побратимам. Користуючись нагодою, участь у передачі автівки взяла мати В’ячеслава — Любов. Чудова нагода побачитися з сином.

"Велика подяка усім, хто допомагав! Окремя подяка директорці міського Палацу культури Ларисі Ляшенко та її колективу за організацію та випічку для наших бійців, вони були дуже раді та вдячні вам!", — пише Юрій Сичов. — Велика подяка усім, хто фінансово підтримує такі проєкти, адже це завжди великі витрати на пошуки техніки, паливно-мастильні матеріали, доведення техніки до відповідних умов тощо".


Роботи з підготовки автомобіля для фронту на волонтерських засадах виконали Сергій Бойко, Роман Дробаха, Олексій Ситюк та Антон Сичов. Документальний супровід забезпечила Наталія Бут (БФ "Милосердя").

Нагадаємо, до збору коштів на придбання цього авто долучилися буквально всі заклади культури громади. Вони зібрали понад 40 тисяч гривень. Вдалося їм це зробити шляхом проведення низки благодійних заходів.

Варто зауважити, що це вже далеко не перше авто, яке було знайдено, придбане, підготовлене та передане на потреби Збройних сил України. Докладніше про це і не тільки — на особистій сторінці Юрія Сичова.
Автомобіль для 46-ої бригади доставлено!
Автомобіль для 46-ої бригади доставлено!
Автомобіль для 46-ої бригади доставлено!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top