Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Український боксер Дерев'янченко проведе наступний бій 5 грудня

Український боксер Дерев'янченко проведе наступний бій 5 грудня

Колишній претендент на чемпіонський титул у середній вазі український боксер Сергій Дерев'янченко найближчим часом повернеться на ринг.
^ Реклама ^

Як повідомляє BadLeftHook, українець проведе наступний бій 5 грудня. Він вийде на ринг в андекарді турніру з головним поєдинком Джервонта Девіс Ісаак Крус. Більше новин про бокс та інші види спорту можна прочитати на сайті.

Передбачалося, що Дерев'янченко проведе бій із Хайму Мунгією, але мексиканець вважав за краще провести поєдинок із Габріелем Росадо.

У підсумку суперником Дерев'янченка стане Карлос Адамес. Він за кар'єру провів 21 поєдинок, здобув 20 перемог та зазнав однієї поразки. 16 боїв Адамес завершив нокаутами.

Дерев'янченко у своєму останньому поєдинку зустрівся з чемпіоном світу за версією WBC Джермаллом Чарло. Бій закінчився перемогою опонента українця. За кар'єру Дерев'янченко здобув 16 перемог і зазнав трьох поразок.

Також WBC призначила, щоб Хайме Мунгуйя (№1 у рейтингу середньої ваги) провів бій проти переможця поєдинку Сергій Дерев'янченко – Карлос Адамес.

Бій Мунгуї з Дерев'янченком або Адамесом визначить офіційного претендента на пояс WBC, яким володіє Джермалл Чарло.

^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top