Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Реєстрація в Паріматч з бонусом Рекламний матеріал

Букмекерська контора Паріматч істотно збільшила суму бонусу за перший депозит для нових гравців і тепер він становить 2500 гривень від Конори при реєстрації на Parimatch в Україні. 

^ Реклама ^

Реєстрація в Паріматч з бонусом проходить так само як і звичайна. Якщо клієнт вирішив грати в БК, то йому в будь-якому випадку потрібно зареєструватися в Паріматч на офіційному сайті. А конкретно — знайти букмекера, який дає максимально великий бонус.

 

Реєстрація в Паріматч з бонусом

 

Бонус Паріматч 2500 грн при реєстрації

Ще не так давно букмекерська контора Паріматч в плані бонусів не особливо відрізнявся від інших контор і пропонував бонус в тисячу гривень. Такий бонус можна отримати після реєстрації, как на повній версії, так і в мобільному додатку https://gorilla.in.ua/uk/obzor/mobilnoe-prilozhenie. Але, схоже, компанія вирішила вийти на новий виток свого розвитку і збільшили розмір бонусу в безпрецедентні два з половиною рази. З 1 січня сума бонусу різко зросла — з 1000 грн до 2500 грн.

 

Чому виріс бонус від Parimatch до 2500 грн 

Однією з рекламних фішок букмекерської контори Парі Матч стала співпраця з відомим бійцем ММА Конором Макгрегором. Не можна не помітити цього — рекламний ринок буквально насичений відеороликами з Конором. Під цю справу одна з кращих букмекерських контор вирішила ОСВІЖИТИ СВІЙ БОНУС, який давно не змінювався. Зробивши його великим в два з половиною рази - 2500 грн замість 1000 грн.

 

Як отримати бонус від Паріматч, та на яку суму потрібно поповнити рахунок, щоб отримати бонус

Щоб отримати бонус 2500 грн потрібно просто зареєструватися в букмекерській конторі Паріматч. ВАЖЛИВИЙ МОМЕНТ – реєструватися потрібно,через посилання до якого прив'язана спеціальна бонусна акція.

ВАЖЛИВО! Скільки мінімум грошей потрібно закинути на рахунок, щоб отримати бонус? Це один з перших і правильних питань. Відповідь – мінімум 100 грн. Якщо сума буде меншою, то бонус не нарахують! Сума бонуса прирівнюється сумі першого депозиту, але не більше 2500 грн.

 

Коли буде нараховано бонус та скільки часу діє бонус

У правилах кажуть, що бонус нараховується протягом 24 годин з моменту поповнення рахунку, але, як правило, це відбувається значно швидше. Так що треба бути уважним, адже час дії бонусу не вічний. А тепер увага — ще один підводний камінь: бонус діє всього сім днів з моменту реєстрації.

Це означає, що якщо клієнт зареєструвався, але при цьому не поповнив рахунок і не отримав бонус протягом семи днів з моменту реєстрації, то бонус згорить. Але за ці сім днів потрібно не просто отримати бонус, але і відіграти його.

Бонус нараховується тільки на перший депозит! Це означає, що, якщо гравець зробив перший депозит менше мінімально необхідної суми (наприклад — 70 грн) і думає, що в наступний раз поповне на 100 або більше гривень і нарахують бонус, то — ні.

 

Реєстрація с бонусом в Парі Матч — підсумки

Як напевно отримати бонус при реєстрації:

  1. Реєструватися не забираючи галочку біля Активувати бонус.
  2. Поповнити рахунок на суму не менше, ніж 100 грн.
  3. Отримати бонус.
  4. Бонус можна отримати тільки один раз і на перший депозит.
  5. Бонус не може бути більше, ніж 2500 грн.

 У гравця є сім днів з моменту реєстрації, щоб відіграти бонус.

Щоб відіграти бонус потрібно десять разів проставити суму в 2500 на коефіцієнти не менш 1.50. Ну не обов'язково саме десять разів. Можна розтягнути задоволення і на більше ставок, але загальна проставлена ??сума повинна бути не менше, ніж 2500 Х 10 = 25 000 грн. Грати тільки спортивні події. Будь-яка спроба залізти в казино позбавить вас бонусу.


^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top