Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

СТАВКИ НА КІБЕРСПОРТ Рекламний матеріал

СТАВКИ НА КІБЕРСПОРТ
^ Реклама ^

ПОПУЛЯРНІ РОЗВАГИ

Кажучи про кіберспорт, ми повинні розуміти, що зараз це не просто протистояння на віртуальних майданчиках за перемогу в одній з комп'ютерних ігор, а цілий спорт, я б навіть сказав - бізнес. На сьогоднішній день тисячі геймерів визначають між собою кращих в таких іграх як Counter-Strike, Dota 2, WoW (World of Warcraft) і League of Legends.

Що є характерною рисою таких турнірів, це те, що вони постійно привертають увагу багатотисячної аудиторії, яка, так само як і організатори, готова витрачати на них чималі суми своїх заощаджень. Цей факт зовсім не рідкість, адже відеоігри вже давно вкоренилися як частина нашого повсякденного життя, тому очевидно, що такі популярні розваги не могли обійти стороною великі гроші. Щорічні суми, які збирають подібні турніри, є вагомим доказом.

СТАВКИ НА КІБЕРСПОРТ

Всі ми розуміємо, що там, де обертаються такі величезні гроші, букмекери завжди знайдуть місце і для себе. Особливо, якщо враховувати, що це колись розвага для підлітків вже не перший рік вважається повноцінним видом спорту, який ще й розвивається шаленими темпами. Тому букмекери не сумніваються, чи варто додавати в свої функції ставки, наприклад, на матчі Dota 2 (https://dotabetz.com/ru/). Зараз, практично будь-яка букмекерська контора відкриває лінії ставок на такі події, як: SLTV Starseries, Starladder, Raidcall , The International.

Однак, як би дивно це не звучало, саме на ринку ставок, кіберспорт поки поступається в популярності більш традиційним видам для звичайного глядача. Це можна пояснити тим, що вони банально є менш зрозумілими для середньостатистичних любителів ставок.
Саме з цієї причини зараз активно розвиваються компанії, що спеціалізуються виключно на киберспортивних подій. Щоб не бути голослівним, назву такі компанії, як EGB, Loot.bet, Fanobet, GGbet, etc.

ПЛЮСИ І МІНУСИ СТАВОК НА КІБЕРСПОРТ

Одним з головних переваг є те, що більшість букмекерів ще не навчилися ставити на події кіберспорту вигідні для себе коефіцієнти. Тому, якщо ви досвідчений геймер, у вас є більше шансів переграти букмекера завдяки високим когргуванням. Але додам, що це не стосується спеціалізованих брокерів.

Іншим плюсом я назву тенденцію, згідно з якою, в кіберспорті аутсайдери перемагають набагато частіше, ніж в традиційних видах спорту. А таке брокерам дуже складно передбачити. До того ж, тут можна розраховувати на кілька подій в день, на відміну від футболу або боксу.

Серед мінусів є те, що брокери розуміють свою недосвідченість у цій сфері, тому обмежують розмір максимальної ставки, що зменшить і ваш виграш. Це пов'язано ще і з тим, що контори не поспішають ставити захмарні коефіцієнти, щоб не ризикувати.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top