Четвер, 18 квітня 2024
ТОП-новини Влада

Результати виборів Світловодського міського голови та депутатів міськради оголосили Новина з фото

Результати виборів Світловодського міського голови та депутатів міськради оголосили
1 листопада о 17:00 у сесійній залі міської ради відбулося чергове засідання територіальної виборчої комісії саме з оголошення результатів виборів Світловодського міського голови та депутатів міської ради, що відбулися 25 жовтня 2020 року.


Найбільше кількість голосів набрав Андрій Іванович Маліцький — висуванець від політичної партії "Слуга народу". Його підтримали 2691 (20,26%) виборців, які взяли участь у голосуванні, із міста, селища Власівки та територій Озерської, Миронівської, Великоскелівської та Павлівської сільських рад.

Андрій Маліцький був обраний і депутатом міської ради. Тож голова ТВК Сергій Гайдук запропонував йому якомога швидше обрати — стати міським головою, чи депутатом міськради і написати відповідну заяву. Це викликало сміх у залі. Андрій Маліцький, зрозуміло, виявив готовність працювати міським головою і уточнив, чи є спеціальна форма зави. Через кілька хвилин з’ясував, що ніякої заяви писати не треба. Він стає міським головою, а за списком партії замість нього до складу міськради заходить Катерина Орлик, 1991 року народження.

Далі голова ТВК оголосив поіменно депутатів міськради від політичних партій (дивіться список унизу). Спочатку назвав тих, хто пройшов, завдяки партійним спискам, а потім тих, хто отримав справжню підтримку виборців.

Сергій Гайдук зауважив, що цей список не остаточний, адже частина з новообраних депутатів міськради піде до районної ради чи обласної, а замість них до міської ради піднімуться інші депутати за партійними списками.

Визначитись з датою інавгурації міського голови не вдалося, адже обласна виборча комісія лише 6 листопада повинна оголосити список депутатів облради, потрібен час на написання заяв тощо. Тож відповідне рішення буде ухвалене на наступному засіданні ТВК.

Насамкінець голова ТВК сказав:

"Вітаю Андрія Івановича Маліцького з перемогою, бажаю йому успіхів, нехай усі його мрії втілюються в життя".


Новообраний міський голова дав ексклюзивне інтерв'ю газеті "Світловодськ вечірній". Тож як буде організовувати роботу міськради Андрій Маліцький, що вважає першочерговим, а що другорядним — незабаром.
Результати виборів Світловодського міського голови та депутатів міськради оголосилиРезультати виборів Світловодського міського голови та депутатів міськради оголосилиРезультати виборів Світловодського міського голови та депутатів міськради оголосили


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top