Субота, 20 квітня 2024
Спорт

У новому році на новому велосипеді з новими перемогами Новина з фото

У новому році на новому велосипеді з новими перемогами
13 січня у Києві на засніженому Київському велотреку (озеро Міністерка, Оболонь) об’єднання велосипедистів GodniGonky за підтримки Нової Федерації велоспорту Києва провело ІІ етап Зимового Кубку — любительські змагання з МТВ — маунтінбайку (гірського велосипеда) "Годні Гонки", перемогу в яких у своїй категорії виборов світловодський велосипедист Антон Пустовіт.


Участь у гонці брало 40 учасників віком від 18 років і старші, в основному з Києва, а також з Харкова, Дніпра та Світловодська (Антон Пустовіт). Змагання відбувалися у категоріях чоловіки й жінки. Учасникам слід було подолати 4 кола навколо озера, хто робив це першим, той і ставав переможцем гонки у своїй категорії. У категорії чоловіки першим став Антон Пустовіт.

Участь у подальших змаганнях Зимового Кубку "Годних Гонок" Антон ще не планував. Але є такий приємний момент: переможець попередніх змагань звільняється від стартового внеску, тому спортсмен швидше за все скористається такою нагодою.

У новому році на новому велосипеді з новими перемогами

Цікаво, що велогонку спортсмен виграв на новенькому велосипеді: цього року Антон співпрацює з Велоцентром Giant Київ (до цього співпрацював з магазином Velostreet). Велоцентр — дилер Giant (гігантського тайванського концерну одного з найбільших виробників велосипедів у всьому світі) по всій Україні. Минулого року компанія вийшла з такою пропозицією до світловодського спортсмена, тож цього року разом з кількома іншими велосипедистами Антон буде представником цієї компанії, її вітриною, як говорить Антон. Це чудова новина. Перша гонка на новому велосипеді стала успішною, нехай так триватиме і надалі!

У новому році на новому велосипеді з новими перемогами


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top