П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Загинув захисник України Дмитро Олегович Ремезас Новина з фото

Загинув захисник України Дмитро Олегович Ремезас
За попередніми даними Дмитро Ремезас загинув пізно ввечері 27 липня 2018 року в зоні операції об’єднаних сил у Донецькій області.
"Обставини смерті старшого сержанта Збройних сил України Дмитра Ремезаса не розголошуються до закінчення службового розслідування", - повідомив нашому виданню т.в.о. військового комісара Світловодського об’єднаного міського військового комісаріату, майор Олександр Бут.


Дмитро Ремезас народився 25 грудня 1986 року у селищі Власівка, там же навчався у школі, працював в Об’єднанні "Дніпроенергобутпром". Два роки тому пішов служити до Збройних сил України за контрактом. Учасник бойових дій. Має нагороди.

Один раз на півроку повертався додому у відпустку. Востаннє приїздив на два тижні наприкінці червня, щоб захистити диплом коледжу Кременчуцького державного університету імені Михайла Остроградського за спеціальністю "зварювальне виробництво", отримав спеціальність техніка-технолога. 10 липня повернувся до місця служби.

У четвер, 26 липня з ним говорила мама Світлана Яковлєва, бухгалтер ТДВ "Об’єднання "Дніпроенергобудпром" по телефону, розповідають її колеги по роботі. Син сказав, що тільки повернулися з передової, вечеряють. Усе добре… Що сталося наступного дня, поки що невідомо.

У Дмитра залишилися дружина Галина, яка працює у ПП "Віктор іК", та неповнолітній син.

Колеги по роботі розповідають, що Дмитро був чесним і порядним чоловіком, завжди готовим прийти на захист і допомогу людям.

Прощання з героєм неоголошеної війни відбудеться завтра, 31 липня о 9:00 за адресою: сел. Власівка, вул. Східна, 10.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким загиблого. Втрата непоправна...


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top