Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Захистіть свого домашнього улюбленця від сказу!

Захистіть свого домашнього улюбленця від сказу!
На сьогодні в країні, в тому числі — у Кіровоградській області, продовжують реєструватись випадки сказу серед тварин. Тому постає реальна загроза повернення МІСЬКОГО СКАЗУ (котів, собак).
^ Реклама ^

При цьому статистика говорить про те, що сказ у котів реєструється частіше, ніж у собак. Останніми роками сказ котів є причиною інфікування кожної третьої людини. Нагадаємо, що це захворювання однаково небезпечне і для тварини, і для людини, але для тварини завжди закінчується смертю.

За поточний період 2018 року (станом на 1 червня) по місту зареєстровано 57 покусів людей тваринами, з них тільки 29 тварин були щепленими проти сказу. Випадків сказу тварин та людини по місту не зареєстровано.

Тому, враховуючи, що основним засобом запобігання сказу тварин є антирабічне щеплення, рекомендуємо регулярно щеплювати своїх домашніх улюбленців та уважно стежити за їх поведінкою.

З 11 по 23 червня 2018 року фахівцями Світловодської міської державної лікарні ветеринарної лікарні будуть проводитись профілактичні щеплення собак та котів (з 4-місячного віку) по районам згідно графіку. Також щеплення проводяться в приміщенні лікарні (вул.Комарова, 115) щоп’ятниці.

Захистіть своїх домашніх улюбленців, а заодно і себе та свою родину, від сказу за допомогою щеплення!

Захистіть свого домашнього улюбленця від сказу!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top