П’ятниця, 19 квітня 2024
Тетяна Дроздова ТОП-новини Влада

Дорожня карта реконструкції гуртожитку на житло для ветеранів АТО є! Новина з фото

Дорожня карта реконструкції гуртожитку на житло для ветеранів АТО є!
Сумнозвісний гуртожиток за адресою: Героїв України, 94а, що є комунальною власністю міста Світловодськ, може перетворитися на житловий будинок для ветеранів АТО, — стверджує перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Коваленко.


В ексклюзивному інтерв’ю Інтернет-виданню "Світловодськ" 20 квітня Сергій Петрович Коваленко повідомив:

"Сергій Сергійович Твердовський, голова Світловодської РДА прийшов з ініціативою до Сергія Анатолійовича Кузьменка, голови Кіровоградської ОДА щодо реконструкції занедбаного гуртожитку на житловий будинок для ветеранів АТО. Святе діло — забезпечення житлом захисників України! Ініціативу підтримали. Розробили дорожню карту, яка дасть можливість реалізувати цей проект. Кожен отримав своє завдання. Є частина роботи, яку виконує ініціатор — район, документальне оформлення і далі передача на обласний рівень проекту для реалізації — це завдання місту. Гроші на реалізацію проекту знайде область".


Дорожня карта реконструкції гуртожитку на житло для ветеранів АТО є!

Відповідаючи на наше запитання, чи не втратить місто можливість отримати таку шалену допомогу області, якщо вперто не буде приймати рішення сесії Світловодської міської ради щодо співпраці з районною радою і райдержадміністрацією, які мають намір виділити 200 тис. грн з районного бюджету на проектування, Сергій Коваленко сказав:

"Я впевнений, якщо не приймуть рішення 24 квітня, приймуть в інший день. Але це проект, який потребує реалізації, і він буде реалізований. Можливо, дещо пізніше".


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top