Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я Корисна інформація

Дерматологічні послуги у Світловодську: швидко, надійно і оперативно! Рекламний матеріал

Дерматологічні послуги у Світловодську: швидко, надійно і оперативно!
Лікувально-профілактичний центр "Соляна печера" пропонує нові додаткові послуги!
^ Реклама ^

Якщо у вас з'явилося новоутворення, бородавка або "стара" родимка видозмінилася, то негайно поспішайте до лікаря. Це говорить про патогенні зміни в її структурі, що не завжди безпечно для здоров'я і життя людини.

При виникненні перших неприємних симптомів на шкірі (почервоніння, свербежу або печіння), вам нададуть чудову можливість провести Дерматоскопічне обстеження та позбутися від шкірних проблем, зберегти красу і здоров'я. Лікар визначить причину зміни кольору шкірних покривів і неприємних відчуттів.

За допомогою найсучаснішого Дерматоскопа діагностика проводиться без болю і ускладнень. Прилад вбереже від пошкодження шкірних покровів і неприємних відчуттів.

Медикаментозні варіанти допоможуть ліквідувати корінь проблеми, а в разі виявлення, з допомогою дерматоскопу, можливості видалення утворень, це виконується за допомогою новітнього радіохвильового скальпелю і більше воно вас не потурбує. Це швидко, надійно і оперативно!

Жартувати з шкірними "гостями" - собі дорожче. Сьогодні вони не доставляють ніяких турбот, а завтра - ви не наберетеся проблем. Більш того, небезпека появи онкології в цих ситуаціях теж актуальна. Хіба ризик того вартий?

Наша адреса: м. Світловодськ, Кіровоградська обл., вул. Павлова 11 (район міської лікарні та військового комісаріату).

Запис за телефонами: 05236 2 52 60, 098 561 75 16.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top