Субота, 20 квітня 2024
Здоров'я Корисна інформація

Люди з «печери». Соляної Новина з фото Рекламний матеріал

Люди з «печери». Соляної
Так званій Соляній печері "Цілюще повітря", як розпочала віднедавна функціонувати у Світловодську на Павлова,11, присвячено вже чимало схвальних рецензій. Всі вони, переважно, від медиків. А що говорять люди, які проходять там свої сеанси?


Люди наші, здебільшого, соромляться говорити щось "на камеру", але ті, кого таки вдалося розговорити, не приховували своїх позитивних емоцій.

Так, подружжя Дмітрієвих заявило, що "соляна" терапія — дієвий засіб як профілактики простудних хвороб, так і загального оздоровлення свого організму. А Дмітрієви знають, що говорять… Кілька років поспіль вони разом із трьома своїми дітками відправлялися до прикарпатського курорту у Східниці, де, окрім інших оздоровчих процедур, вони відвідували тамтешні природні соляні печери. Внаслідок чого, відзначає глава сімейства Максим, різні інфекції осіннє-зимового періоду обходили їх стороною. А от цьогоріч поїхати до Східниці не вийшло. Натомість вони дізналися, що Світловодську відкрився рукотворний аналог соляних печер. І вони вже пройшли кілька сенсів… За словами подружжя, показники і мікроклімат Соляної кімнати на Павлова ідентичний природнім соляним печерам. Тож мають намір пройти всі десять рекомендованих сеансів — щоб впевнено зустріти холоди з їх різними ГРВІ і грипами.

Люди з «печери». Соляної
Родина Дмітрієвих


…Пані Тетяна сюди прийшла лиш вдруге — за порадою лікарів — і себе, і двох діток своїх оздоровити. Звісно, про результат говорити поки що зарано. Та все ж… Її донечка після першого сеансу у Соляній кімнаті спала значно спокійніше, аніж зазвичай, констатує з задоволенням жінка.

Люди з «печери». Соляної
Пані Тетяна з дітьми


…Як і пані Тетяна, Надія Кравченко теж удруге прийшла подихати цілющим соляним повітрям разом із онуком Олександром (не забажав фотографуватися). А пройти курс "соляної" терапії їй порадив лікар ЛОР-відділення, який для неї є авторитетним порадником.

…Зате Ігор, у якого у Соляній кімнаті працює тьотя, тут кілька разів встиг побувати. Каже, дихається тепер легше, менше втомлюєшся та й загальний тонус став бадьорішим. У день, коли ми розмовляли, хлопчина привів з собою ще й своїх друзів — Іллю і Іллю… Він нас переконав і ми теж вирішили спробувати, кажуть Іллі. От тільки якби замість мультиків, які "крутять" для маленьких діток у Соляній кімнаті на великому телеекрані, показували би щось більш серйозне. А взагалі, хлопцям сподобалось.

Люди з «печери». Соляної
Ігор (крайній зліва) з друзями Іллями


А ось тут до входу в "печеру" підійшла одна пані, яка явно на когось чекала… А чекала, як виявилось, Олена Кулик на свого 12-річного сина Гліба, який ось-ось мав підійти сюди після школи. У Гліба, за словами пані Олени, регулярні алергічні прояви — на рослинний пилок, вуличний пил абощо… Соляна кімната — як порадив лікар — стала тією рятівною "соломинкою", за яку вона вчепилася. І не прогадала — за всі відвідини соляної "печери" — а це був десятий, останній, сеанс — її синок жодного дня не ковтав щоденних антиалергетиків. І не буде їх ковтати і у подальшому, сподівається пані Олена.

Люди з «печери». Соляної
Олена Кулик


Натомість Олексій Усенко, підприємець, який обладнав на Павлова, 11 Соляну кімнату, додає, що його колектив, як-то кажуть, не зупиняється на досягнутому, розширюючи спектр своїх послуг. Так, нещодавно тут, же — в одному приміщенні з "печерою" — став до ладу кабінет, обладнаний сучасним інноваційним обладнанням для безболісного та безмедикаментозного лікування опорно-рухового апарату та урологічних хвороб. До слова, за демократичними цінами… "Ударно-хвильова терапія" — так зветься таке лікування в медичних колах. На що, звісно, отримана Ліцензія Міністерства охорони здоров’я України. Більш розлого про те, що ж то воно таке — у наших подальших публікаціях.

Люди з «печери». Соляної
Олексій Усенко


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top