П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Фоторепортаж Відео Спорт

Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині Новина з фото Новина з відео

Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Три організатори: Автомобільна федерація України (FAU) в особі її віце-президента Олександра Фельдмана, Світловодська районна державна адміністрація в особі Сергія Твердовського та народний депутат України Олесь Довгий поставили на те, щоб провести фінал (VІІ етап) чемпіонату України з автокросу, у якому беруть участь легкові автомобілі і автомобілі типу багі, та фінал (ІV етап) Кубку України з кантрі-кросу (дисципліна, у якій змагаються мотовсюдиходи) у Світловодському районі. У результаті виграли й учасники змагань, отримавши нову трасу, що в рази додає досвіду, і глядачі (близько чотирьох тысяч!), які отримали видовище, враження та емоції.
^ Реклама ^

Народний депутат Олесь Довгий, під патронатом якого проходив чемпіонат:

"Перш за все велика вдячність усім, кому небайдужа рідна земля, і хто вкладає власні сили у її розвиток. Саме зараз ви маєте можливість побачити проект, який реалізований за рекордно короткі строки. Дякую усім, хто був з нами протягом усього організаційного періоду. Ми за рекордні строки змогли разом із Автофедерацією України та Світловодською РДА побудувати найкращу трасу для автокросу в Україні. І сьогодні ми зробили неймовірне — прийняли фінали чемпіонату України з автокросу та Кубку України з кантрі-кросу. У добру путь, це початок великого автоспортивного шляху!"


Дійсно, за оцінками фахівців, траса вийшла видовищною і достатньо складною. Це п’ятий подібний об’єкт в Україні, до цього змагання проходили в Олександрії, Києві, Дніпрі, Чернівцях та Харкові. Довжина траси для автокросу становить 1100 м (її найяскравіший елемент — трамплін), до неї примкнула траса для кантрі-кросу довжиною 5,8 км. І хоча в організаторів є деякі питання до спортивної інфраструктури навколо, їх можна з часом вирішити, а неймовірні краєвиди навкруги і гарна оглядовість для вболівальників є беззаперечними.

14 жовтня на трасі відбулися технічні заїзди для понад 40 учасників цьогорічних перегонів. 15 жовтня невеликий дощ, який то зривався, то затихав, не став на перешкоді тисячам глядачів фінальних змагань, які приїхали на автобусах, авто, мотоциклах, велосипедах і прийшли пішки зі Світловодська, Світловодського району, різних куточків Кіровоградщини та усієї України. Траса ж від цього лише виграла — не летів пил, а пілоти демонстрували своє уміння керувати транспортним засобом в нелегких умовах. Хоча до кінця змагань у глядачів уже скрипіла земля на зубах, бо вгризання коліс у землю висушило її.

Загальний старт всеукраїнським змаганням дали перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Коваленко та Олександр Фельдман, побажавши учасникам хороших стартів та вдалих фінішів.­

Далі до роботи стали голова комітету кросу Анатолій Шульга (м.Запоріжжя), директор змагань Андрій Головко (м.Харків), технічний комісар Борис Донський (м.Київ), члени FAU та стюарти, які слідкували за дотриманням правил змагань та за безпекою глядачів. Протягом усіх змагань на лінії старту працював суддя-інформатор (диктор) Олександр Полянський (спортивне прізвище — Трабакін) з Харкова, якого запросив на змагання Олександр Фельдман. І такий рівень спортивного коментування став справжнім подарунком для Світловодська. Адже прийшовши в автоспорт у семирічному віці, Олександр знає усю кухню зсередини. Хоча після того, як "спіймав дах" (перекинувся на машині), вже 15 років не бере участі у професійних змаганнях, а коментує їх, тому знає кожного учасника від перших кроків до сьогодення. Перебуваючи у зоні роботи Трабакіна, за 6 годин навіть далека від автоспорту людина починала розумітися на обсягах двигуна, усвідомлювати, що машина, з якої сиплють іскри, — не горить, а це особливість роботи двигуна на надвисокій швидкості. А також опановувала лексикон автогонщиків: накотитися на суперника, сидіти на вухах, валиво, рубалово, та, звісно, вітати спортсменів на фініші таким чесним:

"З доїхалом!".


На сцені увесь час з глядачами були ді-джей та ведучий, які о 16:00 поступилися місцем кавер-групі "No Comments" (м.Київ), соліст — Василь Логай, відомий глядачам як фіналіст телепроектів "Шанс" та "Голос країни".

Учасники та організатори змагань відзначали доброзичливість світловодців та уважне ставлення організаторів, які, зокрема, підготували їм комфортні умови проживання та лазню після тривалого перебування на холоді.

Спонсорами заходу стали готельно-ресторанний комплекс "Майстер", ПП "Ефект", ТДВ "Дніпроенергобудпром", торгівельні марки "Світ Сир", "Королівський смак", "Кухар Рішельє", ПП "Гвіса", ТОВ "Гідроелектроцентр", Інтернет-провайдер "CityNet", інформаційними партнерами — газета "Вісник Кіровоградщини", Інтернет-видання "Світловодськ", ТРК "Веселка". Змагання відбувалися за підтримки Кіровоградської облдержадміністрації.

Слід пояснити, що FAU — це громадська організація, а для її членів автоспорт є хобі. Як розповів Олександр Полянський, у цьому виді спорту немає випадкових людей. Звісно, приходять різні, маючи кошти (адже машина вищого класу коштує від 80-90 тис. євро) та бажання відразу сяяти, але такі швидко відпадають, як багнюка від коліс. Ведучий заохочував глядачів спілкуватися зі спортсменами та брати автографи, адже вони люблять цю процедуру і деякі навіть спеціально підготували для цього плакати, як, наприклад, Даніл Крисько з Олександрії. Олена, мама п’ятнадцятирічного Дані-"Кулі" (одного із свіжоспечених чемпіонів України), поділилася з нами своєю радістю та розповіла про сина:

"Займається він з 2013 року, розпочинав з багі, на яку пересів з мотоциклу, бо мотоспортом займається його тато. Данілу, як будь якому хлопчику, подобається швидкість, машина, адреналін. Свого часу він побачив на змаганнях у Харкові дітей на міні-багі і захотів спробувати свої сили. Займається фізичною підготовкою, розробивши власну схему занять, якій слідує без будь-якого нагадування з боку батьків. А ще нам дуже пощастило з механіком, який приїздить з Маріуполя і обслуговує машину".


Доброзичливий Руслан Гусаров із Запоріжжя люб’язно познайомив нас зі своєю багі: монопривод (задній привод) з обмеженням підготовки автомобіля та об’ємом двигуна 1,5 л. Свого часу з тоді ще п’ятирічним сином Микитою, якому зараз 20, він розпочинав з картингу, а згодом вони разом перейшли в автокрос.

"Тепер син їздить набагато веселіше, ніж я, об’їжджає мене", — говорить Руслан. — Світловодська траса чудова та своєрідна, а головне — мені на ній щастить. Прагну до перемоги, але не тільки мчав швидко, а й показав, як слід їздити красиво".


Серйозно у спорті Гусаров-старший п’ять років, а за професією і він, і син — автослюсарі. Майже завжди з ними у поїздках дружина і мати Віта, яка й того дня терпляче підтримувала чоловіків, підтримувала багаття та тримала напоготові теплий чай.

"Завжди переживаю за них", — посміхнулася вона.


Цілий день побіля зони інформування провів Владислав Матчинський з Жовтих Вод, механік у минулому, який скучив за подібними заходами і приїхав з батьком зануритися у атмосферу драйву. Тож люди того дня на майданчику зібралися різні, але не випадкові.

На останніх хвилинах змагання розпочалася злива, тож купалися переможці, які сходили на п’єдестал, не лише у променях слави і струменях шампанського. Але погода не затьмарила радості учасників і їх найвідданіших уболівальників.
Отож імена тих, чию боротьбу глядачі наживо бачили у Світловодську.

ІІІ етап Кубку України з кантрі-кросу

Клас Super production
ІІІ місце Денис Степанов м.Харків
ІІ місце Віталій Олейник м.Дніпро
І місце Дмитро Литвиненко м.Харків

Клас UTV Turbo
ІІІ місце Олег Мізік м.Полтава
ІІ місце Євген Попов м.Харків
І місце Дмитро Дериволков м.Київ

Клас UTV 1000
І місце Геннадій Бобок м.Київ

Клас ATV
ІІІ місце Дмитро Дериволков м.Київ
ІІ місце Олексій Щербаков м.Київ
І місце Володимир Фролов м.Бровари


ІV етап Кубку України з кантрі-кросу

Клас Super production
ІІІ місце Денис Степанов м.Харків
ІІ місце Роман Маслюк м.Львів
І місце Дмитро Литвиненко м.Харків

Клас UTV Turbo
ІІІ місце Дмитро Дериволков м.Київ
ІІ місце Олег Мізік м.Полтава
І місце Євген Попов м.Харків

Клас ATV
ІІІ місце Євген Смілянець м.Бровари
ІІ місце Володимир Фролов м.Бровари
І місце Олексій Щербаков м.Київ


VІІ етап чемпіонату України з автомобільного кросу

Автомобілі багі
Залікова група І юніори молодші
ІІІ місце Даніель Кірчіков м.Чернівці
ІІ місце Нікіта Ботук м.Чернівці
І місце Павло Зерній м.Київ

Залікова група ІІ юніори старші
ІІІ місце Ілля Андрієвський м.Жовті Води
ІІ місце Тимофій Гонтовий м.Київ
І місце Павло Зерній м.Київ

ІІ залікова група
ІІІ місце Руслан Гусаров м.Запоріжжя
ІІ місце Микита Гусаров м.Запоріжжя
І місце Олексій Нечитайло м.Мелітополь

ІІІ залікова група
ІІІ місце Сергій Вялих м.Олександрія
ІІ місце Сергій Хуторянський м.Полтава
І місце Тарас Максимов м.Харків

ІV залікова група
ІІІ місце Ірина Бондаренко м.Донецьк
ІІ місце Олексій Нечитайло м.Мелітополь
І місце Артем Бондаренко м.Донецьк

Легкові автомобілі
7А клас

ІІІ місце Павло Заніздра м.Кременчук
ІІ місце Сергій Лакушев м.Запоріжжя
І місце Олексій Кобзєв м.Харків

8 клас
ІІІ місце Олег Пантелей м.Донецьк
ІІ місце Костянтин Бородавченко м.Кременчук
І місце Даніл Крисько м.Олександрія

12 клас
ІІІ місце Олександр Фельдман м.Дніпро
ІІ місце Андрій Шевченко м.Київ
І місце Олександр Салюк м.Київ

Командний залік діти
ІІ місце Caruselle Avia м.Дніпро
І місце Атомтехноспорт ЦДТ м.Жовті Води

Командний залік дорослі
ІІІ місце Caruselle Avia м.Дніпро
ІІ місце NTS Кремінь м.Кременчук
І місце Ultra GP м.Дніпро.

Світловодщина вітає переможців та усіх учасників змагань!

А світловодській трасі спортсмени бажали фіналу чемпіонату Європи, коли "в одній секунді мчать 20 машин", а пов’язані з цим емоції ні з чим не порівняти. Тож до нових зустрічей на новій трасі!





Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині
Кращі автогонщики країни змагалися на Світловодщині


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top