П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Відео Авто

Їдь туди, не знаю куди — водіїв фур не пускають у місто Світловодськ (ДОПОВНЕНО) Новина з фото Новина з відео

Їдь туди, не знаю куди — водіїв фур не пускають у місто Світловодськ (ДОПОВНЕНО)
Вдень, 3 жовтня, фури стоять на перехресті вулиць Героїв України — Єгорова. Водіям пропонують їхати через м. Дніпро, тобто повертати назад, накидаючи 300 зайвих кілометрів. Вони справедливо обурюються, бо ж дороговказ про об’їзд помічають лише біля АЗС, за кілька кілометрів до Світловодська, а Кременчуцький і Черкаський мости закриті.


Як ми вже повідомляли, через капітальний ремонт дороги на вулиці Єгорова міська влада вирішила повернути рух автотранспорту по вулиці Першотравневій (у напрямку Києва) та по вулиці Володимира Сосюри, колишня Горького (у напрямку з Києва). Про це рішення повідомили на сайті міської ради. З мешканцями названих вулиць не порадилися, обурені люди заблокували свої розбиті дороги для великовантажного транспорту.

Міський голова Валентин Козярчук публічно воліє посадити всіх, хто перекривав дороги, на 15 діб, звинувачує поліцію у бездіяльності, шкодує, що не існує йому підпорядкованої муніципальної поліції, яка б карала усіх неслухняних за його вказівкою.

Начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий має іншу точку зору. Він вважає, що з мешканцями вулиць Першотравневої та Володимира Сосюри слід було б провести роз’яснювальну роботу, заздалегідь підремонтувати дороги на вказаних вулицях, а не обмежуватися повідомленнями голів квартальних комітетів.

"Куди їхати водіям ми вказати не можемо, хоча і намагаємося розвертати великовантажний автотранспорт. Складаємо протоколи про адміністративне порушення. Наразі мій заступник Юрій Ковальов зустрічається з заступником міського голови Дмитром Дмитришиним, разом шукають вихід із ситуації, що склалася", — сказав Андрій Гулий.


***
Близько 18-ої один з відвідувачів сайту повідомив нам про скупчення фур і поліцейських на вулиці Героїв Чорнобиля. Ми поїхали з’ясувати ситуацію.

Присутній тут заступник начальника Світловодського відділу поліції Юрій Ковальов повідомив, що рух транзитного транспорту через місто заборонено, встановлено відповідний знак біля АЗС, що у Недогарках. Тож водії, які порушили правила дорожнього руху, будуть оштрафовані. Сьогодні складаються адміністративні протоколи, штраф сплачується протягом 10 днів. Куди їхати водіям далі, враховуючи, що Кременчуцький і Черкаський мости закриті на ремонт, він не знає, радить звертатися до міської влади.

Заступник міського голови Дмитро Дмитришин просить оприлюднити інформацію про те, що рух транзитного транспорту через Світловодськ заборонено у найближчі 55 днів, доки не буде відремонтовано дорогу по вулиці Єгорова. Дозволено курсувати нашими вулицями лише місцевому транспорту, що доставляє вантажі на місцеві підприємства. І він особисто, і Юрій Ковальов з двома екіпажами патрульної служби тут саме для того, щоб врегулювати це питання.

Невдоволені водії скаржилися на те, що жодної інформації про те, що рух вантажного транспорту через Світловодськ заборонено вони не чули і не бачили, тож і штрафувати їх немає за що. Більшість водіїв висловили готовність стояти тут хоч до ранку. Протоколи про адмінпорушення підписувати не планують, бо, по-перше, грошей немає, а по-друге – 2 протоколи – і прав немає…

Протистояння триває, чия візьме – побачимо завтра.


Їдь туди, не знаю куди — водіїв фур не пускають у місто Світловодськ (ДОПОВНЕНО)
Їдь туди, не знаю куди — водіїв фур не пускають у місто Світловодськ (ДОПОВНЕНО)
Їдь туди, не знаю куди — водіїв фур не пускають у місто Світловодськ (ДОПОВНЕНО)
Їдь туди, не знаю куди — водіїв фур не пускають у місто Світловодськ (ДОПОВНЕНО)


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top