П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Кіровоградщина

Сергій Ларін хоче, щоб Кіровоградщина була центральною не тільки за географією

Сергій Ларін хоче, щоб Кіровоградщина була центральною не тільки за географією26-го квітня в приміщенні Кіровоградської обласної державної адміністрації для журналістів всієї області відбулася перша прес-конференція голови ОДА Сергія Ларіна.
З самого початку Сергій Миколайович пообіцяв, що подібні зустрічі відбуватимуться регулярно. З одного боку журналісти частіше отримуватимуть інформацію із "перших" вуст, з іншого – постійний контроль за вирішенням нагальних потреб регіону.
^ Реклама ^

Також губернатор висловив побажання, щоб його не порівнювали із попередниками.

"У кожного керівника є свій стиль роботи, свій підхід до вирішення різних проблем. Я вірю в те, що кожен з них намагався зробити якомога більше для нашого регіону. Та з огляду на те, що голів ОДА за останні роки було п'ятеро(!), навряд чи вони встигли багато зробити. Сподіваюся, що мені все ж таки вдасться зробити все, що я задумав і ви мені в цьому допоможете".

Сергій Ларін зазначив, що пріоритетним напрямком роботи для нього на сьогодні є виконання завдань Президента України Віктора Януковича, як- то підвищення соціальних стандартів та подолання бідності, створення чіткої інвестиційної програми, недопущення зриву виплат заробітної плати працівникам бюджетної сфери та пенсій, створення чіткої владної вертикалі та жорстка боротьба з хабарництвом та корупцією. Зокрема, з приводу останнього губернатор зазначив: "Я обіцяю всім керівникам управлінь, якщо до мене дійде інформація, що хтось вимагає хабарі, їх чекає доля судді Зварича – вони так само стануть дуже відомі в області чи й в усій Україні!".

Далі новий голова ОДА назвав свої принципи роботи, в тому числі й у кадрових питаннях при підборі команди, це професійність, чесність, відкритість, вміння працювати в команді, творчий підхід до вирішення проблем регіону і здатність виконувати поставлені завдання.

"Наше завдання – зробити Кіровоградщину центральним регіоном не тільки за географічним розташуванням, а й за економічними та соціальними показниками. Сили і бажання для цього у мене є".

Наприкінці свого виступу Сергій Ларін зазначив, що на посаді голови Кіровоградської облдержадміністрації він перебуває лише 20 днів, і цього часу замало для того, щоб відбулися кардинальні зміни, але перші кроки по вирішенню деяких питань уже зроблено.

Далі в ході прес-конференції голова обласної державної адміністрації торкнувся низки актуальних питань, пов'язаних з розвитком агропромислового комплексу, відновлення промисловості, залучення інвестицій в економіку регіону, проблеми гази-фікації західної частини Кіровоградської області тощо.

"СВ".
Фото: www.kirovograd.net

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top