П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Некролог

Пішов з життя Віктор Федорович Молчанов Новина з фото

Пішов з життя Віктор Федорович Молчанов
10 вересня 2016 року на 73-му році життя помер Віктор Федорович Молчанов — голова наглядової ради ПАТ "Світловодське АТП 13507", знана і шанована у місті людина. Колектив ПАТ "Світловодське АТП 13507" глибоко сумує за талановитим керівником, нашим другом і наставником і висловлює співчуття рідним і близьким покійного.
^ Реклама ^

Хочеться нагадати про життєвий шлях цієї надзвичайно скромної людини.

Його трудовий стаж становить 53 роки. У 1963 році він розпочав свою трудову діяльність токарем Брянського автомобільного заводу, при проходженні виробничої практики від Бежицького машинобудівного технікуму Брянської області (Росія) де навчався з 1961-го по 1964 рік.

Після закінчення технікуму, з 1964-го по 1967 рік служив у лавах Радянської Армії. Після демобілізації працював головним інженером-механіком сільськогосподарської артілі ім.Суворова у Дніпропетровській області, начальником автотранспортного цеху приіску "ім. 40-річчя Жовтня", виробничого об’єднання "Північсхідзолото" Магаданської області (Росія).

З 1968 року Молчанов В.Ф. працював на Вільногірському АТП-03667 Дніпропетровської області на посадах диспетчера та механіка, а після закінчення у 1976 році без відриву від виробництва Всесоюзного Московського політехнічного інституту, його було призначено на посаду начальника виробничо-технічного відділу цього підприємства. Починаючи з 1977 року, Молчанов В.Ф. займав керівні посади в автотранспортній галузі м. Світловодська Кіровоградської області, зокрема головного інженера, а потім директора Світловодського АТП- 10063, що було створено під його безпосереднім керівництвом.

В 1986 році Віктор Федорович переведений на посаду головного інженера Кіровоградського обласного управління автомобільного транспорту. Він - учасник ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС 1 категорії, внаслідок чого отримав другу групу інвалідності.

З вересня 1991 року Віктор Молчанов призначений директором Світловодського АТП-13507. В квітні 1996 року обраний головою правління ВАТ "Світловодське АТП-13507", а з лютого 2002 року - головою Наглядової Ради ВАТ "Світловодське АТП-13507". Цю посаду він обіймав до останнього дня свого життя.

За період своєї трудової діяльності Віктор Федорович Молчанов відзначений Подякою Прем’єр-Міністра України, Почесною грамотою Міністерства транспорту України, також неодноразово нагороджувався Почесними Грамотами Кіровоградської обласної Ради, Кіровоградського обласного автоуправління та обкому профспілки, Світловодської міської і районної Рад, Онуфріївської районної Ради. В жовтні 1988 року нагороджений медаллю "Ветеран праці", також нагороджений пам’ятною ювілейною медаллю "5-та річниця Головної державної інспекції на автомобільному транспорті", нагрудним знаком "За безаварійну роботу" II ступеня, в 2004 році, присвоєно звання "Почесний працівник транспорту України", "Почесний працівник департаменту транспорту України", в 2013 році нагороджений Державною нагородою "Заслужений працівник транспорту України".

Прощання з Віктором Федоровичем Молчановим відбудеться завтра, 12 вересня о 12:00 за адресою: вул. Героїв України, 64-а.


Юрій Богдан,
директор ПАТ "Світловодське АТП 13507"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top