Субота, 30 березня 2024
Спорт

Дзюдоїсти Станіслав Рибін та Микита Бодюл — призери міжнародного турніру Новина з фото

Дзюдоїсти Станіслав Рибін та Микита Бодюл — призери міжнародного турніру
5-6 лютого у місті Києві відбувся міжнародний турнір з дзюдо серед юнаків 2003-2004, 2005-2006 років народження. У змаганнях взяли участь 1200 спортсменів з 21 області України, приїхали також команди з Білорусі та Молдови. Свої бійцівські навички на столичному татамі продемонстрували й вихованці Світловодської КДЮСШ №1.


За словами тренера-викладача нашої команди Рудольфа Матвєєва, на цьому престижному турнірі, а його можна вважати й підготовчим етапом до чемпіонату України, світловодські дзюдоїсти виступили достойно. Усі тренери привезли своїх вихованців для перевірки їх сил, тож приємно відзначити, що саме наш земляк Станіслав Рибін виявився найсильнішим з-поміж суперників у ваговій категорії 42 кг. Під час турніру Станіслав провів 5 сутичок і в усіх здобув чисту перемогу й став чемпіоном турніру.

"Станіслав дуже наполегливий, цілеспрямований, справжній фанат дзюдо. Було б чудово, якби таких спортсменів було більше. У травні в Одесі проходитиме чемпіонат України, в якому братиме участь й Станіслав, тому я дуже задоволений, що ми випробували його сили й отримали такий результат", — наголосив Р.Матвєєв.


Успішно виступив й інший вихованець Світловодської КДЮСШ Микита Бодюл, який боровся у молодшій віковій категорії серед учасників 2005-2006 р.н. Тренер розповів, що Микита спочатку програвав, але завдяки своїй силі волі в останні хвилини перемагав своїх суперників. Він провів 5 боїв, з яких виграв чотири. Наставник спортсмена переконаний, що юнак заслужено міг би стати чемпіоном турніру, але він не достатньо зосередився на фінальній сутичці, тож виборов срібло. Своїм результатом спортсмен задоволений і вдячний тренеру.

"Я дуже довго тренувався і прагнув до цих змагань. Я хотів би сказати велике спасибі своєму тренеру Рудольфу Матвєєву", — сказав Микита.


Принагідно Рудольф Матвєєв подякував батькам юних дзюдоїстів за розуміння та підтримку, а також в.о. директора КДЮСШ Марії Світличній за допомогу в організації поїздок.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top