Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Економіка

Приватне підприємство «Віктор і К» — чесне ведення бізнесу Новина з фото Рекламний матеріал

Приватне підприємство «Віктор і К» — чесне ведення бізнесу
Якби Світловодська міська влада провела Рейтинг "Сумлінні платники податків", переможцем серед великих підприємств стало б, ймовірно, ПП "Віктор і К", що уособлює в собі групу компаній, які надають роботу близько 1000 мешканцям міста і селища Власівка.
^ Реклама ^

За підсумками 2015 року цими підприємствами сплачено: податок з доходів фізичних осіб (ПДФО) — 5 329 191 грн., військовий збір — 557 071 грн., єдиний соціальний внесок (ЄСВ) — 15 162 633 грн., податок на прибуток — 36 453 000 грн., місцеві податки (вода, екологія, оренда землі) — 1 277 911 грн., тобто загалом майже 59 мільйонів гривень. Яке з підприємств міста може похвалитися такими податками?

Для того, щоб дійти до таких цифр, керівнику підприємства Віктору Королю довелося довго і наполегливо працювати. Приватне підприємство "Віктор і К" було створене у грудні 1992 року. Оптово-роздрібна торгівля і громадське харчування — ось два напрямки роботи, які визначив тоді для свого підприємства керівник. Але велике бажання безперервно рухатися вперед, здатність прогнозувати розвиток власного бізнесу і робити аналіз розвитку економіки в Україні, допомогли Віктору Королю визначитися з новим перспективним напрямком — виробництвом продуктів харчування.

У 1998 році розпочалося будівництво цеху з переробки насіння соняшника потужністю 30 тон за одну зміну. У 2001 році цех було прийнято в експлуатацію. Наступного року була зареєстрована торгова марка "Королівський смак", під якою випускається продукція підприємства "Віктор і К"

З березня 2002 року введено в експлуатацію лінію розливу олії в пляшках з відмінною якістю. Цього ж року відбувся "запуск" цеху з виробництва майонезу потужністю 2 тони за зміну. Сьогодні цех випускає 11 видів майонезу до 30 тон за зміну. Продукт користується незмінним попитом у покупців, бо має відмінну якість.

Крім названих товарних груп, ПП "Віктор і К" — це потужний і відповідальний виробник кетчупів, гірчиць, вершкового масла, спредів, уксуса, томатних соусів, халви, макаронних виробів, консервованого горошку, кукурудзи тощо.

Щоб краще "бачити" ринок, краще позиціонувати продукцію ТМ "Королівський смак", робити її доступнішою по ціні, підприємство створило розгалужену мережу дистриб’юторів, яких наприкінці 2015 року запросили на черговий піврічний всеукраїнський з’їзд у селище Власівка. Як і раніше, метою заходу стало забезпечення ефективної комунікації і взаємодія виробника і регіональних каналів збуту.
Наповнення ринку України і ближнього зарубіжжя продукцією високої якості і створення нових робочих місць — головні завдання, які стоять на сьогодні перед колективом підприємства, вважає його керівник Віктор Король.

Девіз же підприємства залишається незмінним:

"Якість королівська, а ціна народна!"
Приватне підприємство «Віктор і К» — чесне ведення бізнесу
Приватне підприємство «Віктор і К» — чесне ведення бізнесу
Приватне підприємство «Віктор і К» — чесне ведення бізнесу
Приватне підприємство «Віктор і К» — чесне ведення бізнесу
Приватне підприємство «Віктор і К» — чесне ведення бізнесу

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top