Вівторок, 16 квітня 2024
Культура

Хореографічні колективи школи мистецтв — переможці Чемпіонату центральної України з хореографії Новина з фото

Хореографічні колективи школи мистецтв — переможці Чемпіонату центральної України з хореографії

31 жовтня в м. Кременчук відбувся Чемпіонат центральної України з хореографії. Це творче змагання набуло достатнього авторитету серед хореографічних колективів та щороку збирає велику кількість учасників зі всіх регіонів України. Змагання відбувалися в різних номінаціях: класична, народна, народна стилізована, сучасна хореографії.


Не перший рік в цьому Чемпіонаті беруть участь і учні класу хореографії школи мистецтв. Хореографічні колективи "Веснянка" (керівник Ніна Коломієць) та "Водограй" (керівник Олена Макогон) отримали блискучі перемоги та стали володарями восьми Кубків, серед яких сім перших місць!

Хореографічний колектив "Веснянка" (керівник Ніна Коломієць) здобули:
Середня група — І місце та Кубок в номінації "Народна хореографія".
Старша група — І місце та Кубок в номінації "Класична хореографія".
Старша група — І місце та Кубок в номінації "Народна хореографія".
Солістка колективу Софія Барадуля отримала два перших місця, дві медалі та два Кубка в номінації "Класична хореографія" та "Сучасна хореографія".

Своїми яскравими перемогами може пишатися і хореографічний колектив "Водограй" (керівник Олена Макогон). Вони отримали:
Середня група — ІІ місце та Кубок в номінації "Народна хореографія".
Молодша група — І місце та Кубок в номінації "Дитяча хореографія".
Старша група — І місце та Кубок в номінації "Сучасна хореографія".

Плідна, професійна праця керівників, наполегливість та велика віддача учнів стали запорукою таких високих результатів. До перемог свою енергію додали і батьки, які завжди знаходяться поруч зі своїми дітьми, підтримуючи їх у відповідальний момент творчих змагань.

Отже, вітаємо наші хореографічні колективи, їх керівників та батьків із блискавичними перемогами! Бажаємо і надалі тримати високу планку в своїх творчих досягненнях та завжди залишатися кращими серед кращих!
Так тримати!

Директор школи мистецтв
Ірина Темнова
Старша група хореографічного колективу "Веснянка" -  І місце та Кубок. Номінація "Класична хореографія". Керівник Ніна Коломієць.
Солістка хореографічного колективу "Веснянка" Барадуля Софія – володар двох Кубків та двох медалів за І місце. Номінація "Класична хореографія" та "Сучасна хореографія". Керівник Ніна Коломієць.
Молодша група хореографічного колективу "Водограй". І місце та Кубок. Номінація "Дитяча хореографія". Керівник Олена Макогон.
Середня група хореографічного колективу "Водограй" -  ІІ місце та Кубок. Номінація "Народна хореографія" та Старша група хореографічного колективу "Водограй" -  І місце та Кубок. Номінація "Сучасна хореографія". Керівник Олена Макогон.
Володарі І місця та Кубків Чемпіонату центральної  України з хореографії (м.Кременчук) середня та старша групи хореографічного колективу "Веснянка" школи мистецтв. Керівник Ніна Коломієць.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top