П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТРК ''Веселка'' Спорт

«Сильна нація» — під такою гучною назвою у Світловодську пройшов спортивний турнір Новина з фото Новина з відео

«Сильна нація» — під такою гучною назвою у Світловодську пройшов спортивний турнір
Його метою стало залучення мешканців міста до здорового способу життя за допомогою спортивних змагань, причому на основі народних традицій.
^ Реклама ^

Організатором заходу виступив Світловодський цивільний корпус "Азов" за підтримки Федерації силових видів спорту "Легіон", а його учасниками стали спортсмени з Кременчука, Чигирина, Світловодська та Світловодського району.

Перед початком змагань учасників та вболівальників вітали організатори та численні гості, серед яких були і бійці полку Національної гвардії України "Азов" та представники ПП "ВКіК".

Урочистості з нагоди відкриття турніру розпочалися парадом учасників, спортсмени під оплески присутніх вишикувалися в готовності продемонструвати свої вміння та навички.

Їм довелось випробувати свої сили у різних змаганнях — з армреслінгу, жиму штанги лежачи на кількість повторів та підняття гирі вагою двадцять чотири кілограми. Впродовж свята спортсмени демонстрували не лише силу. Вони предстали перед глядачами і як справжні патріоти своєї Батьківщини, які знають і поважають українські народні традиції. Вихованці військово-патріотичного клубу хортингу "Козак" зі справжнім українським колоритом влаштували на спортивній сцені видовищний виступ, який не залишив байдужим нікого і став по-справжньому приємним дарунком для всіх присутніх.

Про перебіг та результати змагань розповів президент Федерації силових видів спорту "Легіон" Євген Рахімбердієв:

"Турнір пройшов на високому рівні. В абсолютній категорії з жиму лежачи перше почесне місце посів Віталій Цвень (м. Світловодськ), з армреслінгу та підняття гирі — Сергій Калініченко (м. Кременчук)".


Учасники змагань та переможці в різних категоріях були нагороджені грамотами, медалями та отримали призи від спонсору заходу — ПП "ВКіК". Директор підприємства Денис Назімов впевнений, що підтримувати спортсменів — справа дуже почесна:

"Ми не випадково підтримуємо саме такі заходи. Будь-який спорт формує в людях прагнення розвиватися і добиватися кращого. Воля до перемоги дуже близька по духу нашого підприємства. Підтримуємо спортсменів, які долають перешкоди і знають, що успіх — це не випадковість, а результат сумлінної щоденної праці. Ми вносимо свій внесок у розвиток фізкультури і спорту в місті, а отже сприяємо оздоровленню нації".


Євген Рахімбердієв подякував Денису Назімову за постійну підтримку і допомогу спортсменів та за сприяння розвитку спорту у нашому місті:

"Безумовно, спонсорська підтримка ПП "ВКіК" — це крок, що слугує благородній меті — популяризації спорту в нашому місті. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію, віддачу себе дітям та молоді, які потребують повсякденного піклування і уваги".


Впродовж свята світловодські дітлахи мали можливість написати листа та передати свої малюнки для бійців, які наразі знаходяться в зоні АТО. Для наших воїнів свої подарунки підготували і учні ЗОШ №2.



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top