Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Міський басейн закривається 1-го лютого Новина з фото

Міський басейн закривається 1-го лютого

До нашої редакції надійшла інформація про те, що 1-го лютого басейн може припинити свою роботу. За коментарем ми звернулися до директора спорткомплексу Володимира Лисака.
^ Реклама ^

— Перед колективом спорткомплексу, який я очолюю, стояло завдання підготувати басейн до запуску на день Святого Миколая. Усе, що від нас залежало, ми виконали. Провели значну технічну роботу, залучалися й не бюджетні кошти. Наприклад, Сергій Король профінансував близько 7 тисяч гривень для придбання спеціального кварцового піску, також ми поміняли та почистили фільтри. Сергій Яременко допоміг з двигунами, трубами, засувками, Олексій Ситник виконав багато токарних робіт, Сергій Близнюк виділив 3 тисячі гривень для придбання гіпохлориду натрію. Дякую усім, хто допоміг.

Але те, що зараз на утримання басейну не вистачає бюджетних коштів, на жаль, — реальність. Зважаючи на складну ситуацію в країні та у місті, ми отримали розпорядження від керівництва з 1-го лютого закрити басейн з метою економії бюджетних коштів.

Якщо люди придбали абонемент, бажано його використати. Втім, якщо у когось залишаться відвідування, абонементом можна буде скористатися наступного року. Сподіваюся, що ситуація покращиться, принаймні, хочеться в це вірити.


Нагадаємо, цього року басейн було відкрито 19 грудня на День Святого Миколая.

ЗА ТЕМОЮ: У Світловодському міському плавальному басейні відкрито новий сезон

До речі, на 23 січня Управління молоді та спорту запланувало проведення у басейні розважальної програми "Розваги на воді" з нагоди Дня студента. Вхід вільний.

ЗА ТЕМОЮ: "Розваги на воді" або День студента у міському басейні

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top