П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Міський басейн запрошує світловодців відпочити та оздоровитися Новина з фото

Міський басейн запрошує світловодців відпочити та оздоровитися

Як ми вже повідомляли, 19 грудня у світловодському спорткомплексі ім. А.Тузовського стартував новий плавальний сезон. Відтепер у світловодців є можливість приємно та корисно провести вільний час, відпочити та оздоровитися у міському басейні.
^ Реклама ^

Як повідомив нам директор спорткомплексу Володимир Лисак, басейн працює щодня, з 8:00 до 20:00. З 12:00 до 13:00 перерва на обід. Запуск відвідувачів проводиться кожної рівної години, тобто, о 8:00, о 9:00 і т.д. Вартість плавання за одну годину у будні для дорослих складає 35 гривень, у вихідні — 40 гривень. Абонемент на 10 відвідувань коштує 300 гривень. Є знижки для дітей та пенсіонерів, а також пільги для різних верств населення.

До речі, відтепер для відвідування басейну не потрібна наявність медичної довідки медичний огляд, як повідомив нам лікар медичної частини спортивного комплексу Андрій Переверзєв, буде проводитись безпосередньо на місці. Тож, для відвідування басейну достатньо мати при собі плавальний костюм, гумову шапочку для плавання, гумові тапочки, миючі засоби, мочалку та рушник.

Наразі, за інформацією директора комплексної дитячої спортивної школи Ірини Мусієнко, триває набір дітей віком від 6 до 11 років у секцію плавання. Тож, світловодські діти можуть безкоштовно навчитися плавати різними стилями під наглядом професійних тренерів.

Щодо якості води, то за інформацією санітарно-епідеміологічної служби, вона відповідає існуючим державним санітарним нормам. Документи на підтвердження цієї інформації надані редакції.

Міський басейн запрошує світловодців відпочити та оздоровитися

Міський басейн запрошує світловодців відпочити та оздоровитися

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top