П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Авто

З п’яти дорожньо-транспортних пригод, про які ми повідомляли, ДАІ зареєстровала лише дві Новина з фото

З п’яти дорожньо-транспортних пригод, про які ми повідомляли, ДАІ зареєстровала лише дві

Як ми раніше повідомляли, у Світловодську останніми днями відбулося кілька дорожньо-транспортних пригод поспіль. Сьогодні нам вдалося отримати коментар про кожну ДТП від Юрія Ковальова, начальника ВДАІ з обслуговування м. Світловодська та Світловодського району при УМВС України в Кіровоградській області.
^ Реклама ^

9 грудня, близько 23:30 на греблі Кременчуцької ГЕС сталася ДТП. Наслідки трагічні — загинула жінка, у лікарні помер водій.

З п’яти дорожньо-транспортних пригод, про які ми повідомляли, ДАІ зареєстровала лише дві

Водій автомобіля Daewoo Sens, 1989 року народження, рухаючись на великій швидкості по греблі Кременчуцької ГЕС (зі Світловодська у напрямку Власівки), не впорався з керуванням і зіткнувся з деревом. ДТП сталася на рівній ділянці дороги, вибоїн там не було. Тож причиною ДТП слід вважати власну необережність водія.

Загинула пасажирка. Ще одного пасажира та водія з численними травмами було відправлено до ЦРЛ. Водій наступного дня помер, а пасажир до цього часу перебуває у лікарні, стан його задовільний.

По даному факту було розпочато слідство, наразі воно припинено через смерть винуватця ДТП.

***

11 грудня ввечорі нам повідомили про ДТП у міському Парку культури — білий автомобіль "зійшов" з дороги та "в’їхав" у парк, через що отримав значні ушкодження.

Такої ДТП зареєстровано не було. Ніяких повідомлень чи заяв до відділу ДАІ не надходило, отже інспектори на місце пригоди не виїжджали. Вочевидь, водій, який допустив зіткнення з деревами у парковій зоні, вирішив проблеми з пошкодженим автомобілем самостійно.

***

12 грудня нам повідомили про те, як евакуатор перевозив вщент розбитий автомобіль чорного кольору.

Ніякої ДТП з автомобілем чорного кольору зареєстровано не було. Можливо, евакуатор транспортував розбитий автомобіль транзитом через Світловодськ.

***

13 грудня, нам повідомили про ДТП у Крилівському лісництві. На фото очевидця зафіксовано понівечений джип.

З п’яти дорожньо-транспортних пригод, про які ми повідомляли, ДАІ зареєстровала лише дві

ДТП сталася об 11:40 на 207 кілометрі + 280 метрів автодороги Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук. При виїзді на територію Кіровоградської області автомобіль Mitsubishi Pajero перекинувся. За кермом авто був мешканець Черкас Геннадій К.,1968 року народження. Водій не впорався з керуванням через ожеледицю. Наслідком ДТП стали численні травми пасажирки - дружини водія і пошкодження автомобіля. Оскільки ДТП сталася на межі областей, швидку допомогу викликали з Кременчука. Лікарі констатували у потерпілої черепно-мозкову травму, струс мозку, можливо, компресійний перелам хребта і доправили до однієї з лікарень міста.

***

14 грудня, близько 13:30, навпроти четвертої школи сталася ДТП. Водій позашляховика Nissan скоїв наїзд на пішохода — неповнолітню дівчинку.

З п’яти дорожньо-транспортних пригод, про які ми повідомляли, ДАІ зареєстровала лише дві

Дорожньо-транспортну пригоду зареєстровано не було. На момент виїзду інспекторів ДАІ ані потерпілої, ані автомобіля на місці пригоди не було. Заяви від батьків потерпілої чи будь-яких громадян не надходило.

З приводу цієї очевидної ДТП ми вирішили звернутися до травматологічного відділення ЦРЛ. Нам повідомили, що дівчинка, яка потрапила вчора у ДТП, перебуває у задовільному стані в лікарні з травмою тазового суглобу.

Начальник міськвідділу міліції Дмитро Ткачонок повідомив нам таке:
"Ця ДТП занесена в єдиний реєстр досудових розслідувань з кваліфікацією "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження" (ст.286, ч.1 Кримінального кодексу України)*. Станом на вчора мати потерпілої дівчинки від написання заяви відмовилася."

З п’яти дорожньо-транспортних пригод, про які ми повідомляли, ДАІ зареєстровала лише дві
Дмитро Ткачонок

*ст.286, ч.1 Кримінального кодексу України — карається штрафом від двохсот до пятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top