П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи ТОП-новини

Не будемо байдужими до чужого горя! Новина з фото

Не будемо байдужими до чужого горя!

Як ми вже повідомляли, 15 липня на розі вулиць Б.Хмельницького В. Бойка сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждало двоє молодих людей 18-річний юнак, водій мопеда, та його 15-річна пасажирка. Повідомлення про аварію викликало великий резонанс, особливо в коментарях. Під час обговорення події на адресу молодих людей лунало багато не дуже приємних слів.
^ Реклама ^

ЗА ТЕМОЮ: Трагедія на дорозі — автомобіль KIA зіткнувся з мопедом на розі вулиць Б.Хмельницького — В.Бойка у Світловодську

У п’ятницю, 25 липня, до редакції газети "Світловодськ вечірній" звернулася мама постраждалої Наталії Кедрі з проханням розповісти про її єдину кохану доньку, яку вона виховує сама. Одразу хочеться сказати, що і сама Зоя Анатоліївна жінка надзвичайно приємна і привітна. Із собою вона принесла фотографії, зроблені її донькою. Вони по-справжньому креативні та цікаві.

ЗА ТЕМОЮ: Кедря Наташа потребує вашої допомоги!

Дівчинка серйозно займається фотографією і мріє відкрити власну фотостудію. Причому, Наталка планує сама створювати імідж своїх моделей, а для цього навчається мистецтву візажу. Не маючи коштів на стаціонарне навчання фотографії, Наталка самостійно навчається премудростям цієї цікавої професії, опановуючи ази фотографії в інтернеті, експериментуючи з різними ноу-хау в цій галузі та спілкуючись зі своїми колегами-фотографами на сторінках соціальних мереж. Для здійснення своєї мрії, Наталка спробувала власні сили і в якості моделі, здобувши перемогу у міському фотоконкурсі.

У цьому році дівчинка закінчила 9-й клас у гімназії НВК №4. Планувала вступити до Світловодського коледжу, але тепер плани дівчинки змінилися і, напевне, їй доведеться проходити індивідуальне навчання.

Сьогодні стан Наталки залишається важким. Наразі її перевели з реанімаційного до травматологічного відділення, але дівчинка лише ненадовго приходить до тями, не рухає лівою рукою і не розмовляє. Звісно, вона потребує серйозної реабілітації, яка коштує чималих грошей, тож, Зоя Анатоліївна від щирого серця дякує світловодцям, які не залишаються байдужими до її горя, а особливо друзям доньки, які її сьогодні підтримують.

Для всіх небайдужих світловодців нагадуємо реквізити мами Наталії Кедрі, за якими ви можете надати допомогу дівчинці:

Лисенко Зоя Анатоліївна
Карта ПриватБанку: 4149 4378 3802 3073


Не будемо байдужими до чужого горя!

Не будемо байдужими до чужого горя!

Не будемо байдужими до чужого горя!

Не будемо байдужими до чужого горя!

Не будемо байдужими до чужого горя!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top